Jeg skal vise at ALLE kan

Siden jeg starta bloggen har jeg sagt til folk at jeg blogger for å vise at Ola nordmann kan få til hva han vil! The sky is the limit, hvis du bare vil – så får du det til. #dagenskleinestequote

Anyways.

Nå har jeg vært mer av typen som har ligget hjemme med morgenkvalme (som har vart hele dagen) og limiten min har gått fra helmaraton til å evne å komme meg fra stua og tilbake på soverommet på kveldene.

Ja, jeg er gravid.

Men, nå skal det verken handle om at jeg har fått både større lår og en endel hakk større mage i det siste. Neida. Det skal handle om at Ola nordmannine tar utfordringer på strak arm igjen. Endelig!

Jeg fikk en forespørsel fra min gode UI-kollega Triatlars om jeg ønsket å være med på laget hans på wings for life i år også. Første tanke som slo meg: “jeg er jo gravid”. Så det ble litt vanskelig. Du vet, t-skjorta passer ikke, og løpsrekorden min fra i fjor kommer desidert ikke til å slås. Jeg har trossalt bare bevegd meg fortere enn kappgang (vet ikke om jeg tør gå så langt og påstå at det var løping) to hele ganger i hele år. Da er det ikke vits, eller?

Så sier Lars, god som han er: “Skal du si til knøttet i magen at det ikke er godt nok å bare delta da?”. Og rett der og da klaska han meg i trynet med hele Ola nordmann mottoet mitt, og fem sekunder senere var vel navnet mitt på plass under registrerte løpere.

Jo, jeg er kanskje gravid i 5 mnd. Og ja, magen får nok såvidt plass i t-skjorta. Men hva så? Hvor kult er det ikke å si til minstemann at jeg (tross å ha ligget i fosterstilling i 3-4 mnd) hadde startnr på brystet mens han låg i magen min? Målet med løpet trenger ikke å være å slå meg selv hver gang, det kan vel likegjerne være å være med for gøy – støtte en god sak – og vise at startnr på brystet er for alle?

Jeg gleder meg! Håper å se deg på wings for life i Stavanger på søndag! Hvis du er redd for at bilen tar deg igjen først har jeg tatt hånd om den bekymringen for deg 😉 Kom og bli med da vel <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *