Netflixhore

Er det EN ting jeg ønsker at folk skal forbinde med meg, så er det at jeg evner å se det positive i de fleste situasjoner. Jeg husker jeg hadde en “eye opener” på høgskolen en gang, kun ved en tilfeldighet. Vi hadde en i klassen som heter Jens Petter som alltid responderte på negativitet og utfordringer med: “åjaa, jaja, så da er det sånn det skal være da”. Som han igjen hadde lært av Atle Antonsen sin sketsj om sinnekontroll:

Litt lang innledning der visst. Egentlig kun for å poengtere at jeg sitter igjen med noe positivt her i sofaen selv om jeg ikke trener så mye om dagen. Det positive jeg sitter igjen med, er at jeg er blitt en aldri så liten netflixhore. Når jeg først er blitt en slik en søt liten netflixhore, tenkte jeg jo å dele noen tips med andre sofaglade folk i andre enden:

Tips 1/3: Lie to me 

Jeg har ei greie for spesielle personligheter i serier (Saga i serien broen f.eks: favoritten!). I denne serien får vi gleden av å bli kjent med Cal Lightman, nok en mann av karakter. Det høres kanskje noe kjedelig ut at han har spesialisert seg på å se når folk lyver – but no. Jeg ble i alle fall skikkelig revet med inn i Lightmangroups verden.

Tips 2/3: Elementary 

Dette er en serie som handler om Sherlock Holmes og hans assistent dr.Watson som i denne serien er en kvinne. Nok en serie som bygger rundt en særegen personlighet, som tar oss med på masse kjekke oppdrag de har som konsulenter for politiet. Serien med navnet “Sherlock Holmes” er forresten også til å anbefale, minst like mye.

Tips 3/3: The blacklist 

En serie litt i samme sjanger som de to over her. For dere som har sett serien “white collar” (som også kan anbefales en smule) er det noe alla det samme. En gammel skurk som hjelper polisen å løse saker. Mye bra drama rundt. Kan nesten ikke forklare mer uten å røpe noe, men løp og se šŸ˜‰ Apropo særegne personligheter er det vel ingen overraskelse at også denne serien har en egen karakter som fascinerer.

the-blacklist-mainelement(1)

Jeg nøyer meg med topp 3 liste idag tenker jeg. Snart begynner jo kjendis farmen, så må nesten være skriveferdig til dess. En annen serie jeg ser på fortiden er home and away, men bare lat som dere ikke leste det slik at de andre gode tipsene mine beholder troverdigheten sin litt lenger. NRK har også to serier jeg har runda i senga siste uka: 1) stemmene i hodet, og 2) unge lovende. Sånn. Der. Var det nok anbefalinger for en stund. Jeg har snart runda alle seriene som nevnt over, så om noen har noen nye serier og anbefale til snuppa må dere gjerne slå dere løs šŸ˜‰

PSPSPS:
Snappen min er: cecstorm
Instagrammen min er også: cecstorm
Jeg har to instagrammer, den andre er: sprekfisene
Sprekfisene har også en egen face, den kan du følge: HER

Takk for at du tok deg tid til å lese! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *