En løpetur i kulden

I går, lørdag kveld, dro jeg på løpetur rundt klokken ni på kvelden. Det er så sært. Uvant. For tre år siden ville jeg ikke kunne legge meg uten at de fem kilometerne var løpt, samme hva klokka på mobilen viste. De siste to årene har du ikke funnet meg på løpetur en eneste lørdag kveld, det kan jeg garantere deg. For det første synes jeg det er altfor sent å dra på løpetur etter klokken åtte. For det andre har jeg festet, vært bortreist, eller begge deler alle lørdager de siste to årene. Nesten. For det tredje kan jeg fint legge meg til å sove uten å løpt ut av døra en gang.

I går var jeg rastløs, jeg fikk et kick. Mens jeg satt og så på Unge Lovende – som jeg hadde gledet meg til kom ut på NRK – ville jeg ut å løpe. Like plutselig som at jeg nå skriver et nytt blogginnlegg på gudhvethvorlenge.

Innimellom savner jeg bloggingen – innimellom synes jeg det er utrolig deilig å ikke tenke på det. Jeg tror jeg vil begynne å dele treningsgleden min med dere igjen. Hvem dere enn er. Treningsgleden er nemlig er mer tilstede enn noen gang. Jeg trener dog sjeldnere enn jeg har gjort de siste årene, men gleden av hver økt er så sinnsykt tilstede. Balansen mellom trening, jobb, venner, kjæreste, smågodt, festing og middager er et kunststykke. Jeg føler jeg er så nære å finne den, men at det plutselig manglet noe likevel. Sprekfisene. Nå og da ser jeg folk bruke det ordet, og jeg klarer ikke tenke annet enn at Sprekfisene er jo Cecilie og meg – vet de ikke det?  Men selvfølgelig vet de ikke det. Vi er jo ikke på nett lenger. Før kanskje igjen nå?

Jeg vil gjerne være tilstede her igjen! Så i løpet av få dager skal jeg skrive litt om hvordan treningen har vært i det siste, samt målene mine for 2017. Det nærmer seg våren og startskuddet på flere løp – og jeg er såklart påmeldt noen allerede 😉

I mellomtiden vil jeg gjerne høre litt fra dere også! Hvis det er noe du lure på, vil spørre om eller kommentere; send meg en snap til martelli eller legg igjen en kommentar under her 🙂 Det hadde jeg astt enorm pris på!

16231060_10154177191401512_690667355_o

Siden sist har jeg også besøkt USA for første gang. En uke i New York ga virkelig mersmak til å dra tilbake dit en gang. Kanskje jeg også skal lage en liten guide til byen, om noen skal dit i nærmeste fremtid? 🙂

Vi blogges, i alle fall!

Marty

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *