Året som var, og året som kommer

Jeg tar meg den frihet i å stjele 40 litt innholdsrike spørsmål fra Caroline sin blogg. Jeg fant meg selv scrollende nedover det ene spørsmålet hennes etter det andre, så da tenkte jeg se om jeg evnet å svare like artig som henne.

Kjekt å reflektere litt rundt året som var, så 40 spørsmål med alt fra årets lærdom til om vennene mine ble foreldre and so on – here you go:

 1. Gjorde du noe i 2016 som du aldri har gjort før?
  Jeg fikk kryssa av 3 ting på bucketlisten min. Jeg prøvde ribb for første gang sammen med en fantastisk gjeng fra United influencers, det var skikkelig stas! De to andre tingene på bucketlisten var: reise på backpacking og reise til alpene. Litt sånn 2 i 1 check på den siste der, men verdt å nevne. For en opplevelse!image
 2. Ble noen av vennene dine foreldre i år?
  Både Kari og Camilla, og Martin hversine prinsesser <3 Dån altså!
 3. Hvilken dato fra 2016 kommer du alltid til å huske?
  Første som slår meg her er 18.juni. Jeg trenger ikke gå i detaljer kanskje, men i korte trekk: trolljegerprøven i stavanger, råning til Haugesund for å feire bursdagen til bestevenninna mi, så møte min kjære på byen. Minnene er noe vagere i slutten av kvelden, men stikkord som: tequilashots, pingleshots, 4 kebabpizzaer kan nevnes som aldri vil glemmes.
 4. Døde noen som sto deg nær?
  Både bestemor og pappen til x-kjæresten min fikk hjertestans i desember. Bestemor klarte seg på nippen, det gjorde dessverre ikke x-svigerfar. Ufattelig trist </3
 5. Hvilke land besøkte du?
  Jeg skulle egentlig på tur til Dubai på ferdigbetalt cruise i 10 dager med sprekfismarty, men måtte dessverre ha en raincheck på Dubai pga besteste bestemor var på sykehuset. Man kan vel kanskje si jeg fikk tatt igjen for det da jeg var på interrail i sommer. I 2016 var jeg i: Danmark, Sveits, Italia, Kroatia, Bosnia, Sverige, Spania, Frankrike og Lithauen.
 6. Det beste kjøpet?
  Pengene mine er tydeligvis prioritert bort på reiser og mat, for jeg husker ikke EN eneste ting jeg er kjempefornøyd med å ha kjøpt. Ganske fornøyd med julegaven til Roy da som var en klokke fra Gant, og et gavekort på surfekurs for to (Heeello, kjøpe gave til meg selv i samme slengen!) 😉
 7. Var det noe som gjorde deg virkelig glad?
  At bestemor kom seg etter hjertestansen og klarte å feire jul med oss på sykehjemmet på julaften. Hun bare fortsatte å imponere og i starten av 2017 klarte hun til å med og flytte hjem igjen! Hurra for at kjente og kjære er friske altså <3 Å få meldingen om at Marte SJ var friskmeldt står også veldig høgt oppe på lista over ting som fikk gledestårene til å sprette frem <3
 8. Savnet du noe i 2016, som du vil ha mer av i 2017?
  Toppturer! 2015 skjemte meg bort med både Galdhøpiggen og Besseggen, mens 2014 hadde Kjeragbolten og Månafossen på tapeten. 2016 har kun Preikestolen å skryte av. 2017 må absolutt step it up og drasse meg med på noen nye eventyr!
 9. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mer av?
  De tingene jeg savna 😉 Ref: punkt 8.
 10. Hva skulle du ønske at du hadde gjort mindre av?
  Brukt tid på å lage unnskyldninger til altfor late morninger, det ble litt for ofte. Om jeg bare klarer TO-TRE morninger i 2017 der jeg evner morgentrening før kl 8, da skal jeg være fornøyd!
 11. Årets hjertesak:
  June Holm i UI, delte sin historie for å støtte Andrea Voll Voldum. Åpenhet rundt voldtekt og skammen det medfører å gå gjennom påkjenningene i ettertid. Jeg har STORSTOR respekt for de damene.Les mer om saken: HER.
 12. Favorittprogram på TV?
  Det må jo bli Farmen. Skikkelig dødskjekt kanongøy hurramegrundtstemning, for at Stine var med og kom så langt!stine_0
 13. Beste boka du leste i år?
  Jeg DIGGER bøkene til Jo Jo Moyes. Heldigvis kommer hun ut med ca en bok i året så jeg får akkurat passe tid nok til å komme meg gjennom den 😉
 14. Var du gladere eller tristere sammenlignet med tidligere år?
  Periodevis gladere, og periodevis tristere. Gladere fordi jeg har brukt store deler av året på å fyke rundt som en forelska fjomp. Men tristere fordi jeg igjen var nær å miste besteste bestemor. Men så igjen gladere, fordi det gikk såpass bra som det gjorde tilslutt :D:D
 15. Hva var det verste med året?
  2 x nær-døden-opplevelser for bestemor. Vi har delt mange tårer, og rota frem mye galgenhumor ila året pga de hendelsene. Men igjen, det gikk jo bra tilslutt.
 16. Hva brukte du mest penger på?
  Eheheh.. Reise. Og mat. Og sushi.
 17. Noe du ønsket deg og fikk?
  Jeg ønska meg opplevelser til jul av Roy. Han gjorde som han fikk beskjed om han vet du, og ga meg både ribbtur i Voss og indoor skydiving for to til jul. Gleder meg til alle opplevelsene 2017 har å by på ass 😉
 18. Noe du ønsket deg og ikke fikk?
  Tja. Fred på jord?
 19. Hva gjorde du på bursdagen din i 2016?
  Satt på sykehjemmet med bestemor. Jeg husker hun både sang for meg og avslutta med å la meg filme henne på snappen min (ikke så ofte hun tillater det for å si det sånn) og avslutta snappen med et kyss på kinnet. Små gleder, men fine minner.
  image
 20. Er det noe som kunne gjort året ditt enda bedre?
  Sikkert noe? Men her og nå tenker jeg at jeg er veldig fornøyd med at det ble akkurat som det ble også.
 21. Hva fikk deg til å ha det bra?
  Jeg kan gi mye av æren til Roy. Ganske flaut å tenke på hvor romantisk og tøysete lykkelig jeg svevde rundt der til tider. Han fikk meg til å ta fnising til et nytt nivå, det er nå sikkert 😉
 22. Hvem savnet du?
  Ingrid Flaten, Marte SJ og Sandra Milena Miljeteig står høgt på listen over venninner jeg skulle sett oftere. Avstandsvenninneforhold da vetdere, ikke bare-bare.
 23. Mest stolt over?
  Jeg er stolt over valgene jeg har tatt. Jeg fikk før sommeren en jobb i Oslo, og hele meg dirra av nysgjerrighet etter å se hva storbyen hadde å by på. Men bestemor var syk, og jeg hadde nettopp starta opp en fantastisk greie med Roy – så å takke nei til den jobben var et av flere valg jeg er fornøyd med å ha tatt. Og ikke minst er jeg stolt over å være fadder til fineste Nora Alida <3
 24. Høyeste ønske akkurat nå?
  At bestemor og resten av familien min plutselig blir udødelige, så kan bare alle leve lykkelig ever after.
 25. Årets sang:
  Arrigato – Julie Bergan
 26. Årets gladlåt:
  Bare så du vett det – stavangerkameratene
 27. Årets mest spilte sang på Spotify:
  Unstoppable – Sia
 28. Årets album:
  I dont know. Adele 25?
 29. Årets kinofilm:
  Hold dere fast! Nå er anbefalingen faktisk en barnefilm! Dere skulle sett meg på Peter og dragen altså, tårene rant.. Jeg vil komme med et aldri så lite tilleggsjuketips (for filmen hadde premiere nå i 2017) men jeg vil anbefale: “collateral beauty” mens jeg er i gang. Såg den sist uke, skikkelig skjønn 🙂
 30. Årets film:
  Samme som svaret over (A)
 31. Årets tristeste nyhet:
  Jeg husker ikke jeg ass.
 32. Årets fineste nyhet:
  At Trine var gravid med friske fine Jesper. OG at søskenbarnet mitt skal gifte seg, og jeg skal være forlover!946568_10153011709265607_1705478340_n
 33. Årets TV-serie:
  Jeg har fått øynene opp for: lie to me på netflix.
 34. Årets mobilspill:
  Candy crush for alle penga! Eller misforstå meg rett, jeg har ikke brukt en krone på det spillet. Men for å spytte inn en snikskryt da, 2016 var året jeg nerda meg frem til Level 1000ognoe.
 35. Årets spill:
  Mitt favorittspill i 2016 var HINT. På en delt andreplass kommer ryktet går voksen versjon, og politisk ukorrekt.
 36. Årets brettspill:
  Åja, finnes det andre spill enn brettspill? Samme svar som spm. 35 her da 😛
 37. Årets overraskelse:
  Roy hadde spilt bortekamp en søndag og kom sent hjem fra Molde. Jeg bor i Stavanger, og han bodde da i Haugesund. Han er B-mennesket av oss, bare for å legge til den informasjonen. Jeg våkna i 09-10 tiden og begynte å Google meg frem på reise til oss. I 10 tiden sendte jeg han alle forslagene til han, og til min store overraskelse svarte han med en gang. Og ikke nok med det, han ringte meg og ba meg se ut vinduet. Der stod tøysekoppen med et lass med roser. Han hadde kjørt dagstur da for å overraske meg! DET var skjønt det <3
 38. Årets skuffelse:
  Knuste vel iphonen min for 100ende gang eller noe. Blir like semi-skuffa hver gang.
 39. Årets oppdagelse:
  Tror ikke jeg oppdaga noe som helst? Oppdaga kanskje i slutten av året at trening faktisk har litt å si hvis du ikke har noen planer om å kutte ned på søtsaker, men ikke vil gå ned i vekt. Hallais “nekte-å-gå-på-vekta”tilværelse!
 40. Årets lærdom:
  Ta vare på de rundt meg. Bruk hver dag til å vise alle at du er glad i dem, og ikke minst si det til de – heller en gang for mye enn en gang for lite. Jeg har lært den harde veien at du ikke vil sitte igjen og føle noe er usagt. Så si alt du vil si, mens du kan. Vi avslutter innlegget der 😉

For å få med deg alt om 2017s oppdagelse, skuffelse, sang osv kan du følge meg videre på :
Instagram: cecstorm & sprekfisene
Snapchat: cecstorm
Eller facebook: sprekfisene

 

1 Comment

 1. Herlighet så hyggelig at dere har nevnt meg i saken da! Så rørende og fint <3 Så det ikke før jeg googlet navnet mitt nå, haha!

  Liker dere <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *