Jeg googla meg selv jeg!

Selvopptatt much?

Når jeg teller antall treninger på nyåret, kan jeg telle de på en hel fing! Imponerende treningsblogger ass 😉 Det var en time fotball, der vi hadde en innbytter. Hørtes tongt ut? Det var det. Jeg var innbytter annenhver gang for å si det slikt. Skyldte på at pinnekjøttet var ekstra tongt i år. Hehe :p

IMG_3833

Jeg starta dagen så fint jeg kunne i dag, med å Google meg selv!

Det som skjedde var at jeg hadde 5-6 nye snapvenner – som alle skrev samme regla “Hei. Lyst å snakke?” for så å sende et bilde av seg selv der de holder balletak på utstyret sitt. Noe usjarmerende. Og “neitakk, jeg dropper den praten ass!”

Jeg ble deretter liggende igjen i senga mi, med noen bilder i hodet jeg ikke klarer å fjerne de første timene. Her kommer “Hm, lets Google myself” in. Jeg lurte rett og slett på om det fantes en side der ute der en eller annen morroklomp hadde hatt det gøy på mine vegne, alla “spør cecstorm på snap om nakenpics – se om du klarer å slå rekorden min før hun blokker deg” eller noe i den dur.

Jeg fant ingen slike morroklomper. MEN jeg fant en “disse bør du følge på snapchat liste” på carolinesverden sin blogg. Den ene snapkjendisen etter den andre dere burde følge, også meg da!

Så da ble jeg dratt bort fra penisbilderduikkevilse-verden inn i shitsågøynåblejeglittstolt-verden! Så takk for det Caroline. Du redda dagen min!! Jeg skylder deg en, så dette blogginnlegget er til deg <3

IMG_3945

Vil du lese en herlig blogg: stikk innom carolinesverden.com da vel? Skikkelig skjønn jente!

Vil du derimot “snakke” litt, og få bilder av ting som burde hatt hengelås på seg og underbukser av stål fordi de ikke er gamle nok til den seksuelle lavalderen en gang? Da kan du stikke innom: xxx xxx og xxx. (Altså, jeg utleverer ikke mindreårige korttenkte håpefulle smårollinger. MEN, det er ikke for å få se penisen deres utvikle seg jeg har en åpen profil på snap. Sånn, da var det sagt).

Mens jeg er i gang med å småskryte av meg selv kan jeg jo legge til denne hyggelige snappen jeg fikk i går! <3

IMG_3946

Shit så hyggelig det er med trofaste lesere altså. Sånne meldinger blir jeg faktisk skikkelig skikkelig glad for å få. Jeg får lyst til å blogge i hundre år til, ene og alene på motivasjonen jeg får på tilbakemeldinger fra dere!

Vil du følge meg på snap? 

Add: cecstorm

Ps: du blir blokka om du viser ting som hører hjemme der ingen skulle tro at nokon kunne bo. Men hvem vet, hvis du oppfordrer andre til å følge meg eller kommer med positive tilbakemeldinger blir du kanskje publisert på bloggen?

Takk for at du tok deg tid til å lese<3 Du finner meg også på instagram: cecstorm / sprekfisene hvis du foretrekker den kanalen 😉

2 Comments

  1. Hahaa, I skickade det till dig, det är jag som är Sandra. 🙂
    Så kul att världen är så liten.

    1. ceciliesprekfis

      Veldig kjekt! Såå kjekt at du følger med på bloggen Sandra 😉 Vi skal skjerpe bloggingen fremover, lover!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *