Hvilke nyttårsforsett har jeg klart, og hvilke må jeg jobbe videre med?

Nå har sprekfisene plutselig blogga en liten stund. Det som er litt kjekt med det (sånn sett bort fra tidvise free stæsj og god selvfølelse for all inspirasjonen vi sprer lzm)… er at vi har gamle innlegg vi kan se tilbake på. Mimre da vet dere. Se hvor vi var for et år siden. Noen gangerca hver gang angrer jeg sånn passe mye på at jeg har bevegd meg tilbake i memorylane retning mitt tidligere liv. Litt vanskelig å tro at jeg var SÅ barnslig for bare et år siden. Eller at jeg er blitt SÅ mye voksnere på ett år? Mest sannsynlig har jeg verken vært så ekstremt mye barnsligere, eller blitt voksnere – jeg er bare ekstremt selvkritisk – og lurer sikkert meg selv da vet dere. Hadde jeg vært SÅ voksen hadde jeg kanskje ikke ligget her og skrevet blogg med ord som lzm, free stæsj, og denslagz tipper jeg.

Anyways. Memorylane, var det der vi skulle? Ta en titt på disse gamle sprekfisnyttårsforsettene her dere om dere vil se hva jeg babler om.

Nyttårsforsett ja, det var det jeg egentlig skulle skrive om.

Heter det forresten nyttårsforsett, eller nyttårsfortsett? Jeg er ikke voksen nok til å gidde å Google meg frem til svaret på det en gang jeg, et mål om å finne det ut i løpet av 2017 det der kanskje 😉

13275872_10157031029200220_899018117_n

5 mål / fortsett / fortsetter / Call-it-whatever-you-want for 2 0 1 7:

1) Delta på minst 2 løp, 2 hinderløp, og 2 andre konkurranser

Jeg har allerede meldt meg på the beast og trolljegerprøven (mål om å slå meg selv fra tidligere år på disse). Jeg har laga event for knarvikmila, så den må jeg nesten stille opp på. Så får vi se hvilke andre løp og konkurranser som får æren av å ha startnummeret til denne snuppa på kalkunbrystet mitt. Jeg har lyst at det skal bli 3 sjøersløpet. De to andre konkurransene jeg skryter på meg å ville delta på har jeg ikke aning hva slags startnummer det kan være enda. Tiden vil vise!

2) Snopestopp.

Haha, det er ikke kødd. Jeg har mentalt forberedt meg siden jeg boikotta alt som ligna snopestopp fra Oktober, at når 2017 kom – DA skulle jeg være lei av snop – og DA skulle jeg teste meg selv på hvor lenge jeg holder dette året. Nå har jeg dessuten skrevet det høgt på bloggen her. Så får vi se om jeg ender opp med blogginnlegget alle forventer der jeg skriver “jeg klarte meg ikke til lenger enn tirsdag 3 januar i år heller”, eller om jeg faktisk slår rekorden min som varte til påske et eller annet annet år. Heia meg!

3) Krysse av minst EN ting til på bucketlisten min.

 Her er en gammel versjon av bucketlisten min hvis dere vil snoke. Jeg tipper zipline, være med på ekstremsportveko, eller ri på kamel er mest sannsynlig. I 2016 fikk jeg kryssa av å reise på backpacking, reise til alpene, og å kjøre ribb (det skal jeg for så vidt i 2017 også #gøøøy!). Jeg har også betalt surfekurs, og indoor skydiving allerede som blir to nye #CHECK på bucketlisten. viktig å alltid utfordre seg selv en smule, eller hva?

4) Hvit mnd!?

Målet om en hvit mnd (som jeg også lurte meg til å tro at jeg kanskje kunne klare i 2015) er kanskje mer sannsynlig å klare i år enn hvilket som helst år tidligere? Jeg begynner jo faktisk å dra en smule på årene her, det er vel ingen overdrivelse å si. En mnd uten alkohol i 2017 blir bra!

5) Bli med bedre blogger

K til lisje å ha det som mål kanskje? Men jeg har i slutten av 2016 blogga superlite. Jeg kan faktisk nesten bli klysete nok til å si at jeg liker meg selv bedre med bloggen. Bloggen gir meg den ekstra lille piffen for å finne på mest mulig sprøtt. Jeg vet ikke helt hva jeg ønsker å bidra med bloggemessig i 2017 enda, men jeg håper jeg sitter bak tastaturet om 1 års tid og later som jeg er voksnere enn jeg er da også.


Har dere noen nyttårsforsett? Noen som tør å vedde på hvilke av mine jeg klarer / går på en solid nyttårsfortsettsmell på?

Kjekt du tok deg tiden til å lese dette våset av fjasete nyttårsforsett, formulert i halvsøvne på nattevakt her (unnskyldninger Cecilie, Nice save!). Hvis du vil følge meg videre er du hjertelig velkommen til å enten legge meg til på instagram: cecstorm (sprekfisene sin insta er: sprekfisene), eller du  kan legge meg til på snapchat: cecstorm 😀 Dersom du vil ha varsler når sprekfisene skriver innlegg er dagens tips å legge oss til på vår facebookgruppe 😉

Snakkes da! Og Happy New Year;)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *