2016 på godt og vondt

Bli med meg, Cecilie Storm, på oppturene og nedturene gjennom 2016 da vel! Jeg skal prøve å kort(est mulig) oppsummere 2016 til dere i dette lange nok innlegget der alt fra personlige til sportslige prestasjoner blir presentert.

image

Sportslige prestasjoner:
Stigningskurven sammenlignet med året før på sportslige deltagelser burde nok blitt kalt synkningskurve for å si det slik. I 2016 deltok jeg på 3 sportslige arrangement, alle i første halvdel av året. Jeg løp 15 km på Wings for life, jeg kom i mål på the beast uten armbåndet i behold nesten en halvtime tregere enn året før, og jeg fikk Henning Aarekol til å skubbe meg i mål på trolljegerprøven.

Jeg skulle egentlig slå rekorden min på 3sjøersløpet, jeg skulle delta på helmaraton i rulleskøytemaraton i Berlin, og jeg skulle delta på lokale arrangement som: hydrorundt, djupadalten, og gi gass. Dyre flybilletter, dårlig vær, og jevnt over dårlig form satt en stopper for de startnumrene der.

13140509_10153493012721512_652116637_n13511565_10157150528990220_1061365750_n

Personlig:
– Jeg starta året like singel som jeg avslutta 2015. Dvs at jeg svippa innom både tinder og happn de singleteste søndagene. Før jeg gikk helt i tinderkjelleren dukket heldigvis min kjære, Roy, opp. En fyllakveld i Juni her, og vips var tequilaceci solgt. Jeg gleder meg allerede til å utforske 2017 med han 😀

– Ellers har jeg hatt både oppturer og nedturer personlig. Bestemor fikk hjerteinfarkt 1 januar, i tiden etter hadde vi noen turbulente mnd inn og ut fra sykehus. På et punkt bodde jeg faktisk på sykehuset (og sykehjemmet) med min kjære bestemor (ja, jeg fikk min egen seng sammen med henne #kvalitetstid). Hun kjempa seg tilbake på bena, og har bodd hjemme helt til hun fikk hjertestans igjen nå i desember. Verdens sterkeste bestemor skal nok klare dette også, hele storm familien feira julaften på sykehjemmet i år. En av de koseligste julaftene noen gang<3

– Mamma fikk tilbake lappen! Det er faktisk mer stas for meg enn det kanskje høres ut som. Så stolt av tøffe familiemedlemmer som kjemper seg opp og frem 🙂

– Lena ble kvitt MRSAen! Det ble god stemning i verven den dagen. Shit da var jeg letta da!

– Marte SJ ble kreftfri! Les mer om kampen til min gode, fine, tøffe venninne på Martesabojohansen.blogg.no <3

image

Andre høydepunkter:

Palmesus & Interrail

Meg, Marte og Cecilie Sch. festa (ikke akkurat) fra oss på palmesus (var hjemme før 12 hver kveld). Deretter mista vi jomfrudommen vår på karaokebar i Hamburg, for så å ta sild-i-tønne-natttog til Geneve der vi ble ranet av noen salatblader. Vi turna så stumpene våre opp på sjokoladefjellet Matterhorn, før vi ikke brukte en eneste shoppingkrone i Milano. Til slutt festa vi endelig fra oss en ukes til i Hvar, før vi såvidt kom oss til Sarajevo og hjem til verdens beste Norge tilslutt. #skalleggevedlinkerfraturenetterhvert

Tur til Barcelona

Edrutur med bestisLena som hadde siste antibiotika kur før mandelfjerning og MRSA fjerning uken etter. Ingen alkohol på pompel og pilt. Bare deilige dager og god mat.

Tur til Vilnius

Første kjærestetur med min kjære gikk til Lithauen. Burde igrunn ha skrevet et eget innlegg om den opplevelsen der. Kort fortalt: Billig mat og drikke, men altfor skoddete for både luftballongtur (og all annen sightseeing). Hehe.

Barnedåp (jeg var fadder) til Nora Alida i høyanger <3 Stas!

Nå kan bare 2017 komme! Gleder meg allerede! 🙂 

Ps: jeg har allerede planlagt surfekurs, raftingtur, the beast revansje og skydiving i 2017! Vil du følge meg på eventyrene 2017 har å by på kan du enten legge meg til på snap: cecstorm, eller følge meg på instagram: cecstorm 😀

Cecilie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *