Årets julegave ønskeliste

Det var ikke før jeg var på cafe med noen jenter jeg akkurat har blitt kjent med, at øynene gikk litt opp for meg. Eller altså, øynene mine har vært oppe i årevis rundt juletider – når jeg vet at muligheten er tilstede for å ønske meg alt for dyre ting som venner og familie egentlig ikke burde åpne lommeboka for å kjøpe. I år innser jeg at jeg er en overfladisk julehøne, og ønsker videre å dele the worst of me her på bloggen.

Jeg skal i dette innlegget presentere året julegave ønskeliste som jeg har sendt rundt. Lista har ingen produkter som er sponset med seg, for lets be honest – hadde tingene allerede vært sponsa, så hadde jeg jo allerede hatt tingene, ergo no need to wish for it, kind of.

13933442_10157334297245220_888374337_n

Ingen sponsede produkter. Kun en helsikkens overfladisk julegaveønskeliste: 

1) Linse til Samsung kamera

Hæ Cecci? Kom dette ønsket med på ønskelista til jul? Jada. Velkommen til mitt første superdyre ønske (i alle fall for meg vanlige arbeidsklassenjente som velger bort tannlege og fastlege undersøkelser for å heller prioritere å kjøpe ting, la oss si et Samsung kamera feks, istedenfor). Det er ingen som har spørt meg hvilken linse madammen er ute etter, så linse til Samsung kamera får heller prøve seg igjen på ønskelista neste år.
2) Fjellrevensekk

Jeg sendte det til en venninne av meg, hun trodde jeg hadde sendt forslag til julegaver å kjøpe til datteren hennes på 2 år. Jeg vet ikke hvorfor jeg vil ha en fjellrevensekk egentlig. Alle andre har det jo? De er fine da, ooog jeg får meg en kul hashtag om jeg legger ut bilde av den på tur en gang da vet dere.
3) Sykkelsko(?)

På dette ønsket har jeg lagt til en “(?)” bak. Det  betyr vel i bunn og grunn at ikke en gang jeg vet hvorfor jeg ønsker meg dette. Kanskje jeg tenker at den altfordyre sykkelen jeg kjøpte i sommer til å pynte boden trenger selskap? For ikke å snakke om spinningsko som jeg føler jeg bør ønske meg, ikke at jeg har vært en eneste gang på spinning heller i 2016 da men? Kanskje greit å ha? Eller?
4) Rulleskøyter

Jeg hadde jo et mål i 2016 om å delta på rulleskøytemaraton i Berlin. Deeet gikk i vasken fordi rulleskøytene mine rulla alt for sent: noe jeg skyller 100% på kvaliteten på rullestøyene og ikke på den seige rompa til hun som rullet med de. Kanskje et sett med altfor dyre rulleskøyter under treet hadde gjort susen for rulleskøytemaraton i Berlin 2017?

5) Langrenn utstyr 

Ikke at jeg gikk på ski mer enn en hel gang i 2016 heller. Men det er jo greit å helgardere seg i tilfelle jeg får lyst å gå på snø i 2017? Best utstyr there is takk? Instagramskryting i ettertid da vet dere;-)

6) Rulleski

Dette ønsket er jeg ganske sikker på at mamma kjøper til meg i år. Jeg sendte henne en spesifikk link, med en rulleskipakke med bremser jeg måtte få av henne. Ikke at jeg tror jeg setter noen rekorder i rulleskigåing heller akkurat. Men kult å ha muligheten til å suse rundt på sånne, eller hva? Hvis jeg er ekstra heldig dukker ønske nr 5 opp under treet også så blir jeg ekstra fin til skrytebildet som skal ut på insta!
7) Mizzoni håndkler

Enkelt og greit et ønske fordi venner av meg har alt for dyre håndkler. Og IKEA håndklene mine føler seg så billige når venner er på besøk og skal tørke hendene sine etter å vært på ringen. Jeg gidder ikke kjøpe så dyre håndkler selv, men å skylde på å ha fått de til jul har samvittigheten min funnet ut at passer perfekt.
8) Dusjvegg

Eneste ønsket jeg faktisk trenger. Litt i alle fall. Jeg har kommet frem til at leiligheten min blir mer attraktiv når den en gang skal selges om den har dusjvegger istedet for forheng. Jeg føler kanskje ikke det er innafor å innrømme at jeg ønsker meg det til jul da men, hi ho lets go liksom. Det er jo greit om julegaveønskelista inneholder noe jeg faktisk trenger også?
9) Ghd rettetang

Back to the things i dont really need. Jeg har allerede en ghdrettetang. Den har jeg hatt i 3-4 år snart, så selv om den fungerer akkurat som den skal – ser mitt kjøre tenkefremoverhode for seg at den andre rettetanga snart vil gå va med pensjon? Greit å få en å ha i backup hvis det skulle skjedd, eller hva?
10) Kjøkkenmaskin

Jeg har verdens minste kjøkken. Og bruker alle pengene mine på take away. Hvis jeg først lager middag fra bunn spanderer jeg max 10 minutt foran kjøkkenbenken, og det er for å vente 4 minutt på at Fjordlandpakken skal bli ferdig i mikroen, for så å stå de resterende 6 minuttene hinkende foran et tomt fat med noen glovarme fjordlandposer som liksom skal klippes opp og lande på tallerken. Men kjøkkenmaskin skal jeg ha. Er ikke det liksom litt sånnder halvveis obligatosk liksom?

…Andre ønsker
Sophie Elise bok (forbilde), Espen Hilton sin bok, den nyeste jojo moyes boka, fin morgenkåpe, dab radio, bunadsbelte i skinn og diverse treningsting: kettlebells, pullupsdings til veggen osv.

13245825_10157031029130220_1496582101_n

Poenget da

Er at hele meg og ønskelistenivået mitt bør ta seg en bolle. De jentene jeg gikk på cafe med ønska seg ting som: penger donert til dyrebeskyttelsen, penger donert til kreftforskning osv. På en måten får noen som allerede har råd til å kjøpe seg alt de virkelig trenger (utenom tannlegebesøk), bidratt litt til noen som kanskje trenger pengene mer enn oss selv.

Jeg har bestemt meg for at neste år skal jeg ikke ønske meg en eneste dyr ting under treet.

Jeg skal ønske meg opplevelser med de jeg er glad i: alt fra cafebesøk til reiser. Og til de av vennene mine som tenker jeg allerede “har alt” skal jeg si at det øverste ønsket på ønskelistaer at pengene blir donert videre til noen som faktisk ikke har det samme privilegiet som meg, til noen som faktisk ikke “har alt“.

Takk for meg <3

Skrevet av: Cecilie Storm.

-> Den dama finner du også på instagram under navnet: cecstorm. Og på snapchat med samme navn som på Instagram.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *