Sprekfisene trenger pause

Mange har spurt hvorfor vi ikke har blogga på en stund. Når jeg skriver mange, så vil det si: sånn 5-10 stk kanskje. Kjempemange som lurer på hvor vi blir av med andre ord πŸ˜‰ Vi følte derfor for å skrive et helt blogginnlegg om det, slik at resten av verden også skal få svar på det store spørsmålet: “Hvor er det blitt av sprekfisene???”

Sprekfisene starta bloggen for 3 år siden – og blogga på måfå i et halvt år – som forberedelse før vi skulle frakte føttene våre 42 kilometer. Den gang digga vi bloggen (ting har ikke forandra seg SÅ mye siden sist, vi digger den fortsatt!).

Anyways. Vi la ned bloggen etter 06.april for 2,5 år siden. Men kort tid etterpå fikk vi muligheten til å blogge for United influencers. En mulighet vi rett å slett ikke kunne la gå fra oss. Vi elsker UI, og vi elsker tiden vi har hatt med dere siden oppstart. Ingenting forandra der. UI rocker.

Mer info under bildet.

12999625_10153440717841512_1309034553_o

Til poenget tenker kanskje dere nå? Okeida, here it comes.

Vi har latt bloggen ligge å dure å gå de siste to mnd. Uten at den har gått noe spesielt, den har bare dura på – uten innlegg fra fisemor1 eller fisemor2. Aldri tidligere har det skjedd at begge fisefrøknene har trengt bloggpause samtidig. Men her sitter vi altså.

Vi vet kanskje ikke helt selv hva som skjedde. Jeg tror sommerferien kom. Og sommerferien ble. Og vi har ikke klart å rote frem bloggefingrene våre enda.

Dessuten har vi mange private prosjekter på gang om dagen, og prioriteringene har rett og slett falt pittelitt bort fra bloggen. Selv om det river meg sårt i blogghjertet å skrive det.

MEN.

Vi er ikke FERDIGE med å blogge. Vi har bare en aldri så liten pause. Sprekfispause.

Mer info under bildet.

12986760_10153440720441512_2023827669_o

Vi vet ikke helt NÅR vi kommer sterkt tilbake. Men AT vi kommer sterkt tilbake, det vet vi.

I mellomtiden vil vi anbefale dere å følge oss på vår instagramkonto: @sprekfisene, og på våre private snapchater: cecstorm og martelli. Legg oss gjerne til på sprekfisenes facebookgruppe, så dukker det nok opp en Notification og to om hva vi holder på med der.

Bloggpause for oss, betyr at vi ikke vil blogge like regelmessig som før. Over en periode that is. Vi kommer til å la bloggen dure å gå, så skriver vi på den når vi har ting vi vil formidle til dere på den. I gjengjeld vil de innleggene ose kvalitet dere, for DA har vi kjekke ting å formidle da πŸ˜‰ Og plutselig, før både dere og vi vet ordet av det, er vi tilbake. Så slipper dere å lure på det hvertfall.

Dersom det er noen andre som har forlenga sommerferie der ute – nyt den! Vi snakkes πŸ˜‰

2 Comments

  1. Lisbeth S. Skoglund

    Gleder meg til dere er tilbake igjen! Inspirasjon i hverdagen!

    1. ceciliesprekfis

      SΓ₯ kjekt Γ₯ hΓΈre! πŸ™‚ Vi kommer sterkere tilbake πŸ˜‰

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *