Meldeboka uke 30

Som vanlig når sprekfisene detter litt ut av dette herent blogglivet pleier vi å ende opp med å blogge alle de gode unnskyldningene våre i noe som ligner på ungdomsskolens gode gamle “meldebok”. Et eksempel på meldebok-innlegg fra tidligere finner dere her.

Jeg, Ceciliefisen, hadde nemmelig ferieuke sist uke! Og GJETT om jeg hadde planer for den da dere? Det skulle skippertaktrenes, for å samle godsamvittighetspoeng for hele høsten etter en sommerferie bestående av mye ferie (og lite sommer, og lite trening).

Ferien startet sånn her:

Mandag 25/7.

Cecilie kunne ikke trene denne dagen. Hun hadde egentlig lyst å gå et maraton i pokemonjakt, men hadde allerede kvelden i forveien begynt å gurgle på noe i halsen som hun tenkte kunne gå over til i morgen slik at hun heller kunne pokemon-hunte-trene da heller.

Tirsdag 26/7.

Cecilie måtte til Haugesund denne dagen. I hennes hode fortjener hun treningspause ettersom den 1,5 time kjøreturen opptok sånn ca hele dagen hennes. Hun hadde med andre ord ikke tid til verken trening, eller pokemonhunting denne dagen. Dessuten rant det snørr fra nesen hennes som hun ikke ville grise-til treningstøyet med.

13900616_10157334297320220_592006064_n

Onsdag 27/7.

Cecilie skjønte at nesa mente alvor, og begynte på en pencillinkur denne dagen. Senga krevde hennes fulle oppmerksomhet. Hun kunne derfor bare drømme om å trene denne dagen.

Torsdag 28/7.

Cecilie hadde veldigveldigveldig lyst å trene denne dagen. Hun gikk derfor en tur rundt djupadalen, og brukte hele formuen sin på snytepapir denne dagen. Denne treningsiveren skulle det vise seg at hun kom til å angre på 29/7.

Fredag 29/7.

Cecilie angret på gårsdagens treningsiver, og ble nødt til å besøke legevakten igjen for en ny antibiotikakur (bihulebetennelse for alle penga, woopwoop!). Cecilie spanderte resten av dagen på sengen og var ikke i nærheten av å drømme om trening denne dagen (feberfantasiene tok henne med på noen helt andre eventyr for å si det sånn).

Lørdag 30/7.

Antibiotikakuren begynte sånn smått å virke, og Cecilie kunne strekke seg så langt som å være våken i sengen denne dagen. Hun benytta muligheten til å trene fingrene på tastaturet, og laget i denne våkentilstanden quiz denne dagen. På kvelden våga hun seg en svipptur innom surprisefest for Marte Johansen der hun også fikk vist frem sin våkentilstandquiz. Marte ble SÅ overraska, det synes Cecilie var veldig skjønt så hun ble plutselig litt friskere bare av å se smilet på martemor.

13933531_10157334297475220_152775370_n

Søndag 31/7.

Denne dagen lata Cecilie som hun var frisk igjen, men med en gang hun bevegde seg ut døren hjemme var snørrenese og gurglehalsen i vill protest mot treningsiveren. Cecilie valgte derfor å heller gå på fotballkamp for å vinne seg en ny mobiltelefon.

13933442_10157334297245220_888374337_n

Ei heller Mandag 1/8 eller Tirsdag 2/8 har Cecilie gjort noe som ligner på trening. Hun har dog kjøpt seg en sykkel, og vurderer litt å sykle på denne i nærmeste fremtid.

Følg gjerne sprekfisene på “sprekfisene” på Facebook, ellers så snakkes vi på snap: @cecstorm og @martelli it is! 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *