Oslosommer funker det og

Nå er det en uke siden jeg ramla inn i leiligheten her med en sekk jeg var ganske drittlei av å kjempe en glidelåskamp med omtrent hver tredje dag i tre uker. Dog er det ikke det minnet som egentlig henger best igjen etter ferien, et oppsummeringsinnlegg og “glemte øyeblikk” kommer i et eget innlegg når vi har fått summet oss enda litt mer šŸ˜‰

I går var første dag på jobb for min del, og sommerferien er over. Det betyr at den siste uken har jeg hatt ferie hjemme i Oslo, noe jeg også hadde sett frem til! Såklart tok vi med oss finværet hjem fra Hvar, så at vi har hatt sol og badevær en uke i strekk var helt konge.

IMG_4656IMG_4618IMG_4617

Nå skal jeg ikke si med hånden på hjertet at det beste med å komme tilbake var været og byen, men selvfølgelig..:

IMG_4655IMG_4657

SOM vi har crava etter smågodt de ukene på tur. Norge er definitivt det landet som briljerer på snopefronten – sveitisk sjokolade kan bare legge seg langt under Freia Melkesjokolade og smågodt. Siden det derfor ble tre nesten snopefrie uker, har jeg sørga for å ta det meste igjen av spisinga den siste uken. Tror ikke jeg er helt ferdig med den hariboferskenposen enda heller šŸ˜‰

Med mye bading, soling, grilling og snopespising har det faktisk pirra litt i løpebeina også. Det ble en 100% treningsfri ferie, og det var helt nydelig. Det som ikke var så nydelig, var gjennomføringen av første (og andre) løpetur etter ferien. Ett bilde sier mer enn tusen ord.

IMG_4654

Men fy søren så deilig det er NÅ, mange timer senere. Det er også deilig å kjenne på at løpingen ikke har forsvunnet helt fra interesselista, selvom oppholdet har vært såpass langt.

Ha en fin dag da, dere! Send meg gjerne motivasjonssnaps for å komme på trening til martelli, I need it!

Marty

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *