The beast 2017 er ON FIRE (..og vi deler ut 2 gratisbilletter til løpet 2017!)

Vi skrev for en måneds tid siden om vår opplevelse av the beast 2016, vil du lese alt om det kan du gå inn: her.

PS: Vi deler ut 2 gratisbilletter lenger nede i innlegget.

p


The beast er et RÅKULT hinderløp som arrangeres i Skudneshavn på Karmøy (der fisene kommer fra), som i år har fått en helt ENORM medfart! Det er 1 år og 1 mnd til løpet går av stabelen (den 19.august.2017), og allerede er halvparten av de ledige plassene tatt! Det er helt ellevilt! Vi er tydeligvis ikke alene om å DIGGE the beast konseptet, og har derfor såklart også slengt oss på trenden om å melde oss på løp – over ETT ÅR i forveien! Er det et hinderløp du ikke vil gå glipp av 2017, så er det dette!

For et lite innblikk i hva the beast går ut på, og hvorfor det tar helt av kan dere ta en titt på denne videoen:


PS: Vi deler ut 2 gratisbilletter lenger nede i innlegget.

VIL DU VÆRE MED PÅ THE BEAST 2017?

Alt du trenger å gjøre for å vinne deg og en venn gratisbilletter er å skrive at du vil vinne på bildet fra The Beast vi akkurat har lagt ut på sprekfisenes instagramkonto og tagge den du vil ha med! Følg gjerne sprekfisene og thebeastocr på instagram også 😉  Vinner trekkes på mandag (25/7).

Heia heia! Vi sees på startstreken da dere!

DEL gjerne innlegget på facebook dersom du kjenner noen du synes bør ta utfordringen 😉


PS: Følg gjerne sprekfisene på snapchat: cecstorm/martelli, eller stikk inn og like facebooksiden vår: sprekfisene.no, og ja: mens jeg har dere her i lokke-dere-til-å-følge-oss-humør: instagrammen vår er også ganske kjekk. Check it out: sprekfisene på insta.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *