Fisene på plass i myggbyen

Heller ei i myggbyen Milano hadde vi noen plan på hva vi skulle før vi ankom stedet. Moteby trodde kanskje du? Jajo, vi stilte opp med på moteshow også – men for vår del står helt klart M’en i Milano mest for mygg. Begge disse Milano M’ene kommer vi tilbake til.

image

Vi startet det hele med å ta taxi til hostellet i feil retning. Veldig greit det der, med tanke på at vi nettopp hadde skrapt sammen det vi hadde av sparekonto i Sveits.

Så ankom vi hostellet, alle sammen stilte opp med sitt beste bidrag på klamhetsskalaen! Pipleguri 1-2-3 inn dørene på monte bello, og ble møtt av hverdens (haha, den H’en i verden måtte faktisk få bli med på bloggen. Jeg vrenger av meg ballene jeg ikke har hver gang jeg ser slike skrivefeil ser dere).

image

Anyways. …Verdens hyggeligste portugisiske resepsjonist! Han stilte opp med gratis øl og fortalte at på dette hostellet fikk vi gratis måltider gjennom hele oppholdet! (Vips, så var vi ikke så bitre på taxisjåføren allikevel!)

Vi ble enige om å heie på Portugal for hans skyld før kveldens EMfinale. Etter at ronaldo hadde ignorert Islandspillerene tidligere i EM, var vi noe i stuss på det. Og det var jo egentlig ikke Portugal – Frankrike som spilte – det var jo Ronaldo mot Payet, var det ikke vel? (Og vi digger payetsangen!!) Vi ble allikevel Portugalfans for anledningen, kun fordi resepsjonisten sa vi ble kasta ut av gratismathostellet hvis ikke. Vi gleda oss i heeel til kamp, og satt oss likegreit på en bar på andre jordet (andre siden av vannet til en storskjerm) for å bli spist opp av mygg og ikke få med oss en døyt av kampen. Eller vi såg jo at det var en fotballbane på storskjermen som var blitt til 22tommer på andre siden av vannet, men vi fikk igrunn ikke med oss mye annet enn Ronaldo sitt innhopp som manager på den dingsebumsen der.

Nok om kamp. Over til mygg.

image

Eller nei, først må vi bare trekke frem Knut og Knut som var våre roomies på hostellet for anledningen. Begge var fra Australia på henholdsvis 14 og 40 år (23 og 28), og het egentlig Tom og Mark. Pappen til Mark derimot var norsk, og ønsket egentlig å kalle sønnen Knut – så da fikk han endelig drømmen litt i oppfyllelse der. Ikke at jeg skjønner hvorfor vi ga faren han hans den æren etter å gitt nordmenn rykte for å være: stille, bleike, og prippne. Vi gjorde det til vårt mission of the night å motbevise den teorien der, så nå får nok faren til Knut høre det tenker jeg meg 😉

Så mygg. Den spiste oss levende. Alle dager. Selv om Cecci anskaffa seg et kræsjgult (#moteløve) myggarmbånd for anledningen, var rett og slett vårt prippne/bleike/norske-blod alt for fristende for den italienske drittmyggen! I skrivende stund har vel fisene omlag 50 kompisbitt hver (hun siste Ceci vi reiser med har ETT, urettferdig verden vi lever i ass!).

image

Den første myggkløedagen brukte vi til å chille med et digert basseng i myggbyen. Her solte vi oss, drakk sprudlevann, og lot myggen ha enda mer myggfest på oss! Digg asså<3 Vi benytta også her anledningen til å vise hvor deilige vi er i badehetter. Jepp, you heard oss. Det var også vårt eneste bidrag til shopping i byen og vår eneste mulighet for å ha moteshow! Vi sørga for å glimte til oss oppmerksomheten til de passelig småsneddne lifeguardene langs kanten der. Stille nordmenn det vet du daddyknut 😉

image

I går (12/7) var vi turist med liten T. Vi skulle egentlig inn i katedralen og ta så mange bilder vi klarte. Først stakk vi innom en skulptur de kalla for the-finger, og når vi kom tilbake til katedralen var køen blitt ca 10-15 minutter klam, så da såg vi oss fornøyde med noen poseringer utenfor i stedet mens vi googla den innvendig. Angrer ikke på det.

image

Mens vi stod og tok bilder ble vi også lurt til å holde rotter. Eller egentlig var det duer, men når vi tenkte oss om de ti sekundene etter jungeldyrethugo kasta frø i hendene mine, kom vi på at de var omlag like ekle som rotter de der også. Det ble en kjekk snapstory da i det minste, da får det heller være greit!

Nå har vi reist i nesten 20 timer, og ankommer straks Hvar her i Kroatia. Mer om det senere 😀 Untill then følg oss behind the scenes på snap: cecstorm og martelli. Jadda 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *