Hade luksusfellen, hey eventyrland

Direkte oversatt: Hade Genève, hei Zermatt.

image

I Genève gikk mesteparten av tiden til å valse mest mulig rundt for å prøve å lure folk til å tro at vi ikke var så fattige som vi følte oss. Neida, såklart har vi råd til 300kroner pr salathode – det er ikke det – vi bare ville heller valse rundt som noen sultne hunder rundt i byen på jakt etter den billigste brødskiva.

Det endte med at vi satt oss ned på en cafe med hvite duker midt i byen. Vi tenkte den var perfekt for oss. Ikke bare satt den mest levende Christian Grey vi noen gang har sett like ved oss. Men vi fant sandwich til bare 200kr! Når vi derimot hadde satt oss ned og ønsket oss “brunch”‘menyen cafern hadde utstilt ved inngangen: ja da fikk vi Såklart beskjed om at det stod med rød skrift i hjørnet – at den menyen der kun deltes ut på søndager. Vår type flaks det der.

Da var det bare å fri på snap til #mammasendmerpenger. Alternativ 1) var at mammaen følte på presset til at deres døtre på nærmere 30 Såklart trengte vippsehjelp til de fult fortjente salathodene vi kjøpte til 300spenn. Alternativ 2) var å melde oss på luksusfellen vår vi kommer hjem. Så nå skal vi på TV da dere, det blir stas! Neida, vi har heldigvis verdens snilleste og godeste mødre. Pheu!

image

Vi har jo smakt alkoholen i alle land vi har besøkt til nå. Men siden det ikke egner seg med for mye av den slags verken på sosiale medier, eller for fattige lommebøker: så var parklivet i Geneve det vi såg mest til. Det var digg det altså. Rakk faktisk å bli ganske solbrente og gode på to dager også! Ikke feil. Vi vurderte aldri å låne noen av de snikete paraplyasiaterene sine dingsebumser for å holde oss bleike, for å si det slik.

image

En høydare i Geneve var helt klart Tyskland – Frankrike. Marte og Fjellhøy holdt med Je t’aimerene mens frøken Storm var mer på ich liebe dich stadiet. Hun lurte seg selv til å tro at siden hun har sett EN kamp i Tyskland, så kjente hun nesten alle spillerene på laget – så det var av solidaritetsårsaker det der. Logisk sant? Ikke bare det, men hun er med på en “vi tipper EMresultatene” gruppe på haugalandet. Hun er i ferd med å komme på en knusende sisteplass der, men sånn er vel karmaen når man skryter på seg å kjenne et helt halvt tysk landslag hun ikke kan navnet på en eneste spiller på. Utenom Oliver Kahn da. Vet ikke helt hvorfor jeg husker han stuten der.

Byen stod på hodet etter Frankrike vant. Da vi havnet med en bablepetter på toget til Zermatt dagen etterpå forstod vi at det kanskje handlet om at vi kun var 2 km fra grensen til Frankrike. Han fortalte at han pleide jogge over grensen og kjøpe salathoder der om morgenen til halv pris av luksusfellenpris. Synd vi ikke fant ut det hakket før. Da hadde vi kanskje sluppet og syte oss av gårde hele veien til Zermatt for å ha spandert 1000kr hver på toget opp til eventyrland her. Mer om det kommer senere!!

image

Følg oss gjerne behind the scenes på turen via snap: cecstorm / martelli 

En høydare fra Genevesnappen var forresten da en som skrøyt på seg å være kunstner kom lempende inn foran oss og begynte å skisse føttene til frøken Storm, og spå i hendene til hele gjengen. Han tippet etter beste evne, så nå vet vi det at: vi liker å reise, vi er ikke ambisiøse, vi får lange liv og ja… som sikkert bloggen indikerer her: Cecilie liker ikke stikke seg frem/ holde taler og den slags. Så da vet vi det. Takk spåmann, setter veldig stor pris på om du sletter bildene du tok av fotballturnering føttene mine med den gamle Nokia 3310en din 😉

image

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *