Takk for oss, Hamburg

Etter at vi ikke var så slitne etter Palmesus likevel, har vi hatt tre dager vi tenkte vi skulle sove masse på til å ikke ha snøring på hva vi skulle bruke tiden på. Vi oppdaga fort at vi bor midt i Ghettoen her i Hamburg, hvor vi snakke Casinoer, sex-shops, sex-teater og sex-movies samt dopselging i gatene. Heldigvis ikke mange kvartalene unna lå sentrum, så vi har holdt oss unna det nærområdet hadde å tilby 😉

imageimage

Vi var bombesikre på at så snart vi var kommet utenfor Norges landegrenser skulle temperaturene ligge langt over 20 grader og det skulle være strålende sol. Det visste nok ikke Hamburg, for byen har gitt oss masse regn, litt sol, litt skyer og enda mer regn. I monstersekkene våre hadde vi såklart ikke med noe særlig varme klær, så det har blitt litt shopping (som har resultert i en enda større kamp mot glidelåsen på sekkene).

imageimage

Martyparty har jo litt erfaring med å bo på hostell, men trengte litt tid på å bli varm i trøya ift det å bli kjent med andre på Hostellet. Vi tre jentene har det jo igrunn ganske hysterisk morsomt på egenhånd, men når noen står og spiller Fusball i fellesområdet var vi ikke sene med å spørre om å hjelpe til. Det endte med våre første interrailvennskap; Isaac og Georgie fra Ohio på 22 og 23 år. Vi kon også tilslutt i snakk med de fem (!!) andre vi deler rom med; som anbefalte oss å dra til Hamburgs svar på Red Light District. Vi trodde jo egentlig det var der vi bodde, men de har et område til her som er en blanding av Las Vegas og Red Light District. Så i går dro vi med oss våre amerikanske venner til karaokebaren der, og hjelpe meg. Om vi ikke hadde forventninger til Hamburg når vi kom, så kan vi absolutt si at en karaokekveld gjorde opp for hele oppholdet.

imageimage

Så utenom Red Light District (som igrunn ikke minna altfor mye om stedet i Amsterdam) og Karaokebar har vi fått testa ut litt lokalmat (pølser og en pølseskivesak – hallo flere valker på magen), lokaløl (øl blanda med sprite har blitt en favoritt), shoppinga (hadebra penger og vennskap til sekkene våre), treningssenter (for Cecilie iallefall – eget innlegg om det kommer) og ikkeminst hostellsengene. I tillegg satte vi oss på en sånn Sightseeingbuss, men det fant vi fort ut var 90 minutter vi kunne brukt på noe annet.

image

Ellers er stemningen virkelig på topp, og i dag er vi hos frisøren alle tre for å fjonge oss opp for restene av Europa. Vi har prøvd å kommunisere hvordan vi skal ha det på litt engelsk blanda med tysken vi husker fra skolen – og resultatet av dette skal dere få se i kveld. Akkurat nå sitter vi med håret full av farge, som vi håper ikke er rødt, blått eller grønt. Det finner vi vel ut av!

I natt skal vi ta et tog til Sveits, Geneve. Måtte krysse det vi har for at det går bra!

Vi er ikke veldig redde for å blakke oss på 3G heller, så snappene våre er virkelig verdt å følge; martelli, cecstorm og ceciliesf!

Vi snappes og blogges og chattes og intaes (@sprekfisene) 😀

1 Comment

  1. Fantastisk oppdatering! Hilsen en engstelig mamma som nå ble helt rolig. O

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *