God samvittighet på tur?

I går skulle de fine jentene jeg reiser med for andre dag på rad: shoppe, og finne manikyr/pedikyr – noe som ble litt vel mange dager på rad med jenteaktiviteter for frøken storm.

Ikke bare det. Jeg tror jentene mine er lei av at jeg syter over buksene jeg kriger for å få knappene igjen på, og at jeg nevner at jeg heller burde spist salat hver gang jeg spiser hamburger. Neida, noe morsom hamburger i Hamburg snap skulle ikke frøken.Storm ha noe av, for hun synes nemmelig buksene kriger litt for mye med valkene om dagen – så valget sto mellom å spise salat resten av turen – eller gå på trening.

image

Så plutselig var jeg på trening da, i Hamburg. Også her stod jeg overfor noen helsikkens valg. Skulle jeg skryte av å være norsk treningsblogger, som later som hun trener gratis overalt i Norge? Eller skulle jeg betale for å trene slik som alle andre uidiotiske folk der ute driver med. Jeg gikk for alternativ nr tre) late som jeg besøkte byen så ofte at jeg vurderte begynne å trene på dette senteret fast! Vips, slapp jeg å havne i klein wannabe treningskjendis som ingen har hørt om kategorien, og ei heller trengte lommeboka klikke på meg for at jeg ikke bare tok meg en joggetur ute.

Så etter en grundig omvisning, og alt for mange overinteresserte spørsmål der inne (til at jeg bare skulle en svipptur innom og fikse meg litt god samvittighet) – begynte treningen da.

image

Jeg hadde planer om SKIKKELIG god samvittighet, her skulle det gjøres opp for det faktum at vann ble til vin hele uken som var. Det faktum om at jeg faktisk har drukket som en helt, tok jeg heller ikke med i beregningene når jeg skulle kjøre godsamvittighetsøkta mi. Skulle jeg få god samvittighet, måtte jeg jo trene haaardt, no time for hensyn til alkoholkropp da altså.

image

Økten jeg kjørte var:
3 runder med 5 stk intervaller på mølle. Jeg hadde stigningen på hele 1.0, og farten som jeg i hodet mitt skulle være på 16 – ble første runde 15,5 – andre runde 15,0 – og siste runde 14,5. Intervallene varte 45 sekunder hver, med 15 sekunds avhopp.

Deretter spaserte jeg ned til frivektsavdelingen. Det var nok en grunn til at omvisningen ikke inneholdt så alt for mange sekunder fra det området der, for der både såg det ut/og hørtes det ut – som at hele gjengen gikk på hesteboler. Det stoppa dog ikke meg fra å lempe 100 kilo av en stang jeg fant, og putte mine faste 10 kg på hver side isteden. Så kjørte jeg 2 runder (som egentlig skulle vært 3 etter planen), med 7-heaven.

7heaven, også kalt 7hell er en knebøy variant der du tar 28 knebøy i ett. 7 stk vanlige, 7 stk super rolige, 7 stk nede (ikke lov å komme helt opp mellom hver), og 7 stk oppe. Låra mine er ikke venner med meg i dag for å si det slik! Ikke var de glad for at jeg hadde valgt den øverste senga på hostellkøysenga heller. Men men, de får leve med det. Så slipper de i alle fall klage på at de bare får salat fremover.

image

Nå skal det fråtses!!

Ps: vi har vært hos hversin tilfeldige, hamburske, usponsede frisør her i det store utland i dag. Resultatet ligger allerede på snap: cecstorm/martelli. Så smækker vi sikkert ut et bilde på Facebook senere også hvis vi finner det for godt. Mye rølp finnes uansett på snappene være, så de anbefales på det sterkeste for dere som mener at dere kan tåle denslags 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *