Nå starter ferden!!

Mange av galningene som hadde dancebattle og strawberrydaquiryisshottekonkurranse med oss på palmesus tar nok kanskje noen dager fri nå. Sprekfisene har ikke tid til denslags, så vi farter direkte på interrail!

Hvordan i all verden vi har klart å pakke til denslags? Ene og alene i en ryggsekk like stor som oss selv? Si det. Vi har sikkert ikke klart det. Dette punktet kommer vi sikkert til å komme tilbake til senere på turen.

image

Okei, vi går litt tilbake i tid nå først. Vi har jo trosstøtte nok et døgn på palmesus å skryte av! 

Gårsdagen var minst like kul som førgårsdagen. Nok en gang var vi selvutnevnt-ikkefullenok til å gå på Lars Vaular kl 16.00. Men fant oss selv med dancebattle på en trampoline under hele Jason Derulo. Slikt blir det minner av!

image

Neste konsert var Klovner i kamp, 1.5 time senere. Vi tenkte i utgangspunktet å ha fotoshoot og strawberrydaquiryisshottekonkurranse forløpende gjennom alle de 90 minuttene, men måtte se oss slått av de rastløse rompene våre som ville på suitten til en venn av oss og hilse på den i stedet. Det viste seg fort at også klovner i kamp tapte kampen mot suitten. Martin Garrix derimot fikk besøk av Marte og Schrøder, mens frk.Storm fikk et akutt behov for nattmat og leita heller etter senga kl 11. En avgjørelse hun i dag i grunn ikke er så veldig faktisk ikke er så altfor misfornøyd med å ha tatt. Faktisk.

image

I dag har vi stått opp i tide til å sjekke ut når vi skulle. Synge bursdagssang til Aina Storm så høyt at hele Kristiansand hørte den (snikkommentar: gratulera så mye med dagen snupp!!), og pakka sekkene våre for å forflytte snuten først: Kristiansand – Hirtshals, Hirtshals-Hjørring, Hjørring-Aalborg, Aalborg-Hamburg. Vi er på nest siste av reisestrekningene der nå, og kan si såpass at alle overganger har gått som smurt. Dvs, tvunget bussjåfører til å leke med grensene ifht fartsgrenser og nådd alle tog på minuttene! Mellom Aalborg og Hamburg har vi tre bytter med fem minutts mellomrom, og regner såklart med at det også går helt smertefritt! #livingontheedge

Følg oss gjerne på snap for hyppigere, og mer detaljerte oppdateringer:

@cecstorm

@martelli

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *