Hvor er vi og hvordan går det?

Som nevnt tidligere er Cecilie x 2 og Marte på tur!

Første stopp er palmesus. Her ankom vi på torsdag, oppholdssted: Yess hotell. I dag er siste dag med fest og basar i Kristiansand, før ferden med de alt for tunge ryggsekkene våre fortsetter nedover Europa.

image

Marte og Shcrøder er for øyeblikket ute og kikker på utsiktssteder (instagramvennelig plan på dagen), mens frk.Storm ligger fortsatt i senga (ikke fullt så sosialemediervennelig). Ikke fordi hun er fyllesyk eller fordi 3 dager med fullrulle tar knekken på henne. Neida, tvert i mot tror jeg så mye alkohol har gjort henne fyllesykimmun. Neida, hun har fått allergiutbrudd i hele trynet og ser ut som en humle for anledningen. Halsen har også snørvla seg sammen, så hun prøver å reparere den med litt slimløsende (hehe) sjokolade.

image

I går var vi på: Aurora (vi skulle dit, men hadde det så kjekt på 3mannsvors med pizzabakeren vår – så denne konserten nådde vi ikke. Så vi var vel kanskje ikke der da).

Vi prøver igjen. Vi var på: matoma (kjekt det), og på karpe diem (også veldig kjekt!). Vi skulle også på axwell ingrosso, som sikkert hadde fått parentesen med (kjempekjekt) bak seg. Men da begynte disse jentene og la alkoholen forlate leggene sine, som igjen ga frysegaranti, som igjen første til første taxi hjem. En kjappis innom den lokale hamburgersjappa og i seng kl 11. Perfekt det!

image

Sånn utenom humleøyne er vi kjempeklare til i dag! I dag står Lars Vaular, Jason Derulo, Klovner i kamp og Martin Garrix for tur.

Hi ho lets go. Og hvis dere lurer på om vi har trent? Mja. Det regna en del her i går, så vi løp intervaller fra butikktak til butikktak før vi fikk tak i noen nydelige ponchoer. Vi bærte jo de blytunge sekkene våre helt til byen o, ganske marakkelse det der. Og ja, vi har tatt ETT knebøy med 60 lealøse kilo hver. Cec satt på skuldrene til martyparty på matoma. Siden Cec ville ligge ajour på treningen med Martyparty fikk Marte sitte på skuldrene til Cec i trygge omgivelser med mange senger tilgjengelig på hotellrommet. Kjekt det.

Hejdå så lenge.

  • C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *