Når kroppen sier ja, men hodet sier nei

Tar plutselig kroppen ansvar – hiver på seg noe treningstøy, og beveger seg ut døra – uansett hvor høyt hodet skriker at det heller vil se neste episode av Orange is the new black.

Det skjedde med meg i går, tro det eller ei! Jeg tror det nesten ikke helt selv jeg!
Hele dagen gikk i grunn til å overbevise klokka mi som drev å maste om at “det er på tide med bevegelse” om at bevegelse ikke gikk i går. For det første regnet det, det i seg selv er grunn nok til å spandere kvalitetstid med teppet i sofaen. Hele dagen? Ja, egentlig så tenkte jeg det.

For det andre prøvde jeg flere ganger å komme på planer som jeg kunne lure meg selv litt med. Den første var “jeg går ut å løper hvis det slutter å regne, det er en god deal” – for å si det slik laga jeg den avtalen etter jeg sjekka opp med yr.no om at det der kom aldri til å skje.

Den andre dealen jeg kom på når jeg busta meg selv i min egen løgn var “jeg bare trener inne på treningssenteret før nattevakt“, så kom jeg jo på at det var søndag og at åpningstidene kunne komme til å kødde med meg slik at jeg stod utelåst utenfor senteret. Jeg valgte aldri å sjekke om åpningstidene faktisk kom til å kødde med meg, men valgte i stedet å ta for god fisk at “det kunne vi jo ikke ha noe av, teppe i sofaen it is!”.

Siste unnskyldning jeg vurderte å lytte til var “du kan faktisk ikke teste ut de nye løpeskoene dine i dag, fordi joggesko trenger en dag pause for at dempingen skal prestere best mulig“. Og fortsatte med:”Nå brukte jo du faktisk de joggeskoene på sightseeing i går Cecilie, så det er best joggeskoene får den hvilen de trenger. Det er ikke DEG det handler om, det er joggeskoene, ikke sant?”. For en lurifax jeg er altså, jeg blir overraska over meg selv noen ganger.

13552791_10157178780880220_1227463632_n

Say hello to my brand new joggesko! Jeg DIGGER de. De er 100% usponsa fra getinspired.no. #betaltheltselv #kjøptpåtilbudtilogmed #KUPP. De kan brukes både til å se fresh ut i din sportslige hverdag, og de kan brukes som drahjelp de dagene du har alt formange dårlige unnskyldninger for ditt eget beste til å dra deg med på løpetur. Ikke underpresterte dempingen heller. Den overpresterte faktisk!

Nå skal sant sies, endomondo kødda med meg før avreise på mine plutselig planlagte 5 kilometer. Dusteappen nekta å laste seg ned, så jeg måtte plutselig løpe på en udokumentert løpetur! Jeg kan si til meg selv hvor mange ganger jeg vil at jeg løper for min egen helse, og bladibladi. Men når jeg ikke har dokumentasjon på det, og ikke VET om pulsklokka mi gir meg fakta jeg kan stole på eller skryte av – da vurderte til og med joggeskoene å sette snuten på vei tilbake i stua og ta løpeturen en annen dag.

Tilbake til hvordan skoene overpresterte? Jeg løp 5 km på 27,5 minutt. Jeg har ikke noe tid på hvor lang tid jeg brukte pr.kilometer, eller fanaring på om det er 100% riktig tid. Men det er en rute jeg løper fast frem og tilbake over en bro, og jeg la faktisk PÅ noen sekunder der – slik at jeg ikke blir en skrytepåmeggodtidhøne! Deilig å vite at føttene fungerer sånn passe, selv om endomondo ikke spiller på lag!

13553363_10157178780705220_472787179_n

Haha, jeg endte opp rød som en tomat, med kinaøyne og hårveksten til en 90åring etter turen. Men man kan vel ikke forvente å både løpe fort OG se ut som en supermodell, kan man vel?

Herregud, det bildet er faktisk ganske krise. Men forrige innlegg (kan leses HER) skrøt jeg på meg å være så ekte, og ikke bruke noe filter eller pynte på sannheten – so here it is. Cecilie tomattrynet Storm. Håper å løpe på meg litt bedre hårvekst og ha øynene åpne til neste løpeturs fotoshoot, slik at jeg kanskje kan vurdere å ta et nytt bilde så jeg slipper å forklare meg i hel i slutten av blogginnlegget neste gang. Time will show!

Følg gjerne sprekfisene videre på:
vår instagram,
vår Facebook,
eller sprekfisenes private snapchater (@cecstorm/@martelli)

#justdoit 😉

 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *