Meldeboka denne gang

Som vanlig når sprekfisene detter litt ut av dette herent blogglivet pleier vi å ende opp med å blogge alle de gode unnskyldningene våre i noe som ligner på ungdomsskolens gode gamle “meldebok”.

Nå vet jeg ikke hva jeg regner som å “dette ut av blogglivet” denne gang. Om det er det å ikke blogge? Eller om det er det å ikke trene, når jeg har en såkalt treningsblogg? Jeg kan strekke meg såpass langt til å innrømme at det trengs en meldebok for begge deler.

Jeg har ikke blogga siden jeg deltok på trolljegerprøven. Og når jeg tenker meg om, har jeg ikke trent siden dess heller. Ikke i treningstøy i alle fall, eller noe som egner seg som treningsselfie på instagram. Så da teller det vel ikke?

En forklaring på hvorfor får dere i meldeboka under bildet.

13530614_10157174559090220_906668535_n

Søndag  19/6
Cecilie måtte sove hele denne dagen. Hun hadde nemmelig løpt trolljegerprøven dagen før, og kjørt direkte til Haugesund etter å ha vaska av seg hestemøkk og myr for å feire bestevenninen på bildet over. Bildet er for øvrig foreviget fra søndagen. Like før hun måtte sove resten av dagen det der kan man anta.

Mandag 20/6
Det er nå gått to dager siden Cecilie deltok på trolljegerprøven. Og to dager siden hun deltok på fest. Denne dagen måtte Cecilie bruke til å sove litt til, og når hun var ferdig med sovingen sin måtte hun kjøre til Stavanger for å jobbe litt igjen.

13480097_10157150803600220_214329750_n

Tirsdag 21/6
Denne dagen husker faktisk ikke Cecilie hvorfor hun måtte droppe trening og blogg. Det antas at hun måtte sove hele denne dagen også. Det vises via sprekfisene sine facebooksider at hun gjør et desperat forsøk på å vise trynet sitt til offentligheten, hun skryter også på seg å ha livesending fra trening på stuegolvet. En livetrening som aldri dukket opp viser det seg i ettertid.

Onsdag 22/6
Denne dagen måtte Cecilie reise til Paris for å se Island slå Østerrike ut av EM! Cecilie måtte være flink til å sove på flyet etter nattevakt denne dagen, slik at hun faktisk klarte å holde øynene oppe under kampen. Hun klarte dette med glans, og velger faktisk å se på det at hun STO i 90 minutter under kampen vuggende fra en sliten ståfot til en annen – som litt trening. Faktisk. For ikke å nevne de 2 timene de gikk seg vill på metroen etter kampen. Det nevner vi ikke. Men hadde vi nevnt det, kunne vi røpt at det var ganske slitsomt det også.

13530382_10157174538855220_1575356984_n

Torsdag 23/6
Denne dagen måtte Cecilie sove ganske lenge før hun skulle på lunsj med islendingene hun hadde blitt med på kamp. Så måtte de gå å se på Eiffeltårnet. Deretter skulle de bare shoppe litt før de skulle sightse videre. Plutselig hadde de shoppa så lenge at ståføttene fra dagen før krevde hotellsengsightseeing i stedet. Louvre fikk dermed ikke tatt selfie med sprekfisen. Det synes sikkert Louvre var litt synd, men sprekfisføttene digga det.

Fredag 24/6
Denne dagen måtte Cecilie reise hele dagen. Hun måtte satse på å ha brukt opp uflaksen sin på metrofeilgåing, og satse på at gullhårene i rompa førte henne til riktig flyplass. Det gjorde de såklart, og etter full spurt på flyplassen for å løpe fra det ene forsinka flyet til det andre som valgte å gå i tide måtte Cecilie bruke resten av dagen på å prøve å slutte å svette. Deretter måtte Cecilie på jobb, det meldes om at hun var ferdig med å svette til dess.

13552781_10157174538480220_1010884324_n

Lørdag 25/6
Denne dagen måtte Cecilie sove igjen. Hun måtte også gjøre ganske mange ærend siden hun får ferie på Mandag og da må ha alt planlagt og klar for 3 uker frem i tid. Dette hadde Cecilie glemt litt ut, så hun sprang ganske fort fra butikk til butikk faktisk for å ordne opp i alt hun hadde spart på å gjøre. Før hun måtte på jobb igjen måtte hun også innom bussstasjonen for å hente kofferten som hun ikke klarte å få med seg når hun spurtet fra fly til fly dagen før. Den kofferten var ganske tung når hun kjente etter, så det var nok en liten treningsøkt det også når hun tenker seg om.

Søndag 26/6
Denne dagen har Cecilie planer om å ha skippertak på treningsfronten for å ta med seg sommerkroppen2016 på tur. Mest sannsynlig kommer Cecilie dog ikke til å verken trene eller blogge, da hun er alt for opptatt med å pakke til tur, og sove.

Vil du lese mer sprekfisfanterier må du gjerne følge oss videre her:
sprekfisenes instagram,
vår (tryingourbest) daglig oppdaterte Facebook,
eller sprekfisenes private snapchater (@cecstorm/@martelli) for mest mulig behind the scenes.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *