Skadefiser med LITT for god samvittighet

Sprekfisene deltok på the beast sist helg, for å lese mer om det kan dere gå inn her.

Skjermbilde 2016-06-16 kl. 21.45.13

Hva da sliten likosm? Ikke løye samvittighetslageret er fylt opp når vi ser på energienivået på bildet over her. Makan til god samvittighet altså, skikkelig overfylt lager har jeg hatt, seriøst lzm! Nå kan jeg bare snakke for mæ-sjæl, men jeg har hatt imponerende NULL treningsøkter siden den heroiske innsatsen min på lørdag.

Sånn etter hva jeg kunne tenkt meg å prestert i løpet av uka for å prestere best mulig til helga (jeg skal nemmelig delta på trolljegerprøven i Sandnes på lørdag), hadde det vært toppers med en bakkeløpsøkt mandag/tirsdag, og noen koseøkter på fleksibilitet og slik, i kombo med rolig jogg kanskje vært en god oppkjøring. Vel, jeg hadde lyst å trene før jobb mandag og onsdag. Plutselig gikk klokka, mens jeg låg chillende i senga mi med alt for god samvittighet og spilte mine favorittspill på mobilen: candycrush og peak.

Skjermbilde 2016-06-16 kl. 21.46.59

Så IDAG, hadde jeg bestemt meg. I dag skulle jeg trene. I alle fall litt.

Det som skjedde da, var at det dukka opp en ryggskade helt uten forvarsel. Helt utav det blå. Den var ikke engang keen på å gi meg noen forståelse av hvor den kom fra. Jeg hadde trossalt ikke trent/vært i bevegelse på 5 dager, så litt rart var det.

Jeg vet ikke hva det er, eller hvor den kommer fra. Satser på kiropraktoren jeg stikker å hilser på i morgen tryller den vekk. Jeg samler ikke på ryggskader akkurat. Slapp uansett av, den skal ikke få æren av å fjerne meg fra deltagergjengen til trolljegerne. Promise.

Apropo skadefiser tenkte jeg å slenge med et lite skrytebilde av hvor mange blåveiser det går an å få etter hinderløp.

Skjermbilde 2016-06-16 kl. 21.30.39

Marte tok en for laget tror jeg. For jeg kan ikke skryte av meg halvparten så mye blåfarge som hun satt igjen med etter lørdag. Hun ser helt RÅ ut da! Et skikkelig beast 😉 Jeg prøver igjen på lørdag jeg!

Hi ho, lets go!

Jeg har heldigvis en dag til tilgode med god samvittighet i morgen. Så ingen trening da heller. Så lørdag testes teorien om en uke med absolutt NULL komma niks trening er oppskriften til oppkjøring på et hinderløp. I think yes. Eller, sprekfismessig funker det i alle fall helt konge!

PS: FØLG oss på instagramFacebook eller snapchat (@cecstorm/@martelli) da vel <3

– Cecci

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *