There is a new Cecili(a)e in town

På mandag var jeg på trolljegertrening (les mer om det: her). I den forbindelse prøvde jeg lokke med meg gud og hver mann for å slippe å bli most der alene. En av de jeg prøvde å drasse med meg var min kollega, Jan. Jeg fikk til svar at han ikke kunne, da han skulle på boksetrening. Fair enough? Sånn egentlig. Men så tøffa han seg med å skrive at “boksing er tøffere?”. Noe jeg såklart tøffa meg tilbake med å svare “not even close“.

Ettersom janbanan vet sånn halvveis hva han driver med. Eller, han har i alle fall skrytt på seg noen NM medaljer og den slags dupeditter – bestemte han seg jaggu for å vise meg hvor feil det går an å ta. Ooooog, ettersom jeg skryter på meg å ikke være pysete. Så stod jeg der da. I dag morgens. Inni bokseringen. Med en gammel NMvinner i boksing. Lovende?

13384930_10157104943545220_2043361854_n

Første del av treningen gikk på teknikk. Høyrehånden skulle være guard, og høyrefoten skulle stå bak. “Nei, ikke rett bak, litt til høyre, i balanse, ikke stikk rompa ut, få dårligere holdning – der ja“. Jeg hadde en tendens til å legge inn en søt liten svai i ryggen, stikke rompa ut, og leke ballerina helt i ubalanse. Det var feil da, fikk jeg beskjed om. Via å bli puncha i trynet. Jeg lærte fort, for å si det slik.

13434118_10157104942760220_486606810_n

Vi var på oxygym i Sandnes, dødskult senter! Vi fikk hele bokseavdelingen for oss selv. Det kaaaaaaan tenkes at det var fordi alle andre tok til etterettning den osende stanken fra boksehandskene vi brukte (helt seriøst jeg stinker svett hest enda liksom). Sånn tatt litt ut av sammenheng – eller inn i sammenheng igjen ved at jeg nevnte senteret – så kan jeg nevne at de hadde sånn tau festa fra taket der. Så da fikk jeg testa om jeg er klar til å klatre opp slike på lørdag (på the beast), vel, jeg er ikke klar da for å si det slik. Det blir strafferunder på meg, sånn ca 110 % sikker på det. Jeg klarte det ikke i fjor. Og det ser jaggu ikke ut til at null-øving-planen min om å plutselig klare det i år virka allikevel.

13407706_10157104944190220_2130133606_n

Etterpå hoppa vi litt tau. Der han kunne brilliere litt og le av bompinga mi. Jeg for min del synes jeg er like søt nå, som jeg var når jeg var liten. Det både ser ut, og er nok også, dobbelt så tongt og klumsete som det greiene han holdt på med. Han såg ut som en liten jente på 10-12 år der han spratt avgårde – det sier vel sitt når han er egentlig er mer en bamse på 100. På trolljegerprøven kaller laget hans seg for “skogens komle”, jeg tar stopper meg selv der (but you got what eg meinte, right?).

13434101_10157104942990220_922808766_n

Det hardeste ila økta var helt klart “3 minuttere”.

Da skulle jeg gjøre disse 5 tingene så effektivt som mulig (på den slå på dingensen) ila 3 minutter: slå så hardt jeg kunne, slå så raskt jeg kunne, slå vanlig, løpe en lengde, eller ta stjernehopp. Superhardt, og selv om han skreik meg passelig spyttete og ekkelt i trynet ila de 4 x 3 minuttene, juksa jeg nok alt jeg kunne etter å ha skjønt det ikke bare ble med en runde på det der. Jeg laga meg en digg deal da, med at jeg fikk pushe han 3 minutter med samme øvelser til slutt. Det var kjekt. Jeg spytta og kjefta og sto på jeg også, og lærte vel sånn ca hva “harde slag” egentlig betydde. Tror ikke helt det ligner på de pyseklaskene jeg holdt på med.

13393145_10157104942845220_913958959_n

Til slutt hadde han gledet seg til å møte meg i ringen. Da skulle han gi meg en knock out sa han. Jeg bestemte meg ganske kjapt for at nå var jeg for sliten til den slags farligheter, så da var det på tide å dra hjem. Ikke den dummeste avgjørelsen jeg har tatt det der tror jeg.

Apropo overskriften på innlegget klarte jeg ikke å dy meg. Når jeg først er på boksing, og heter Cecilie – kommer jeg ikke unna ordspill med Cecilia Brækhus her self. Kul dame altså. Tror ikke heeeeeeelt jeg er på hennes nivå enda. Ikke helt. Nesten kanskje? 😉 En trening og to til, så er jeg der!

  Følg gjerne sprekfisene videre på våre andre kanaler:
Snap: martelli / cecstorm
Instagram: sprekfisene
Facebook: sprekfisene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *