Meldeboka etter en uke uten trening

Når vi blogga mot å løpe et maraton for to år siden var jeg veldig dedikert til treningen. Noe jeg kanskje burde skrevet et eget innlegg om, da det var mye som foregikk i dette hodet og i livet mitt i den perioden (noe kommer frem i innlegget “Jeg kan ikke huske sist jeg gråt“). Uansett, så hendte det også selvfølgelig da at jeg trente mindre / dårligere / utelukka det helt en uke eller to i ny og ne. Da skrev jeg disse meldebok-innleggene, som jeg plutselig kunne passe fint denne uka her 😉 Jeg har nemlig ikke vært på trening i det hele tatt.

So here you go!

Mandag 9. mai
Marte kunne ikke trene i dag siden hun var ganske sliten etter løpet på søndagen, og dessuten skulle hun spise middag med pappaen sin (og Markus og Martinus høhø). Det skal dog sies at hun for første gang i historien kun spiste 8 sushibiter til middag, og hun pleier å spise det dobbelte. Kompenserte med smågodt på kvelden. 

13234811_10153505675616512_802131337_o
Paps og tvillinggutta i bakgrunnen der 😉

Tirsdag 10. mai
Marte kunne ikke trene i dag, da hun skulle spise burger og drikke øl etter jobb. Det var tross alt 20 grader og sol, og Sørenga skulle utforskes. Det ble buss både tur og retur Sørenga (som forøvrig er skikkelig fint!!). I dag droppet hun å ha på seg aktivitetsklokka for å ikke bli mint på hvor få skritt dagen skulle ha. 

Onsdag 11. mai
Ref det fine været som var i Oslo, kunne naturligvis ikke Marte trene i dag heller. For det første hater hun å løpe når det er altfor varmt, og for det andre er hun veldig glad i grilla ostepølser. Valget ble enkelt, og hun brukte hele ettermiddagen på å grille og spise ostepølser sammen med venninner i parken. Man trener ikke etter tre feite ostepølser, så da var hun nødt til å ligge på sofaen hele kvelden.

13241709_10153505675656512_258297204_o

Torsdag 12. mai
Marte har nylig startet i et nytt prosjekt på jobb som skulle ut å spise på Bølgen og Moi etter arbeidstid. Dette er et sted Marte sjelden (aldri?) har tatt seg råd til å spise på, så det måtte hun være med på. Også for det sosiale, bli kjent med nye kollegaer (og kunne ta snapbilde av en øl med Tjuvholmen-geotag). Hun måtte selvfølgelig drikke seks øl og to glass vin til maten, og var ikke i seng før klokken halv to. Hun kunne derfor ikke trene denne dagen. 

13224972_10153505675631512_437654377_o

Fredag 13. mai
I dag var Marte så trøtt og sliten og jetlaged etter utskeielsene på torsdagen, at hun gikk rett hjem og la seg etter jobb. Etter en powernap var hun fortsatt helt i ørska, men sykt keen på sushi. Det ble derfor sushi og sofaen igjen, før hun egentlig ville legge seg kl 21. Siden det var Gullrutenutdelinger på tv, holdt hun seg våken til det var ferdig ved midnatt. Da sovnet hun på et blunk. For første gang på så lenge hun kunne huske hadde hun en fredag uten planer, og det var etterlengta.

Lørdag 14. mai
I dag sov Marte helt til kl 10:45!! Det skjer typ en gang i året (hun våkner alltid i åtte-tida i helgene). Siden hun hadde planer om å handle til 17. mai og møte noen venninner for lunsj på dagen, måtte hun skynde seg litt for å rekke det. Det endte med at hun kjøpte seks øl på vei til lunsj og shopping i Oslo, som gjorde at hun forsåvidt bar tungt hele dagen. På ettermiddagen måtte hun igjen grille og ligge på sofaen. 

13214617_10153505677746512_73268132_o

Søndag 15. mai
Marte finner ut at hun ikke har blogget hele uka, og finner ut at hun skal lage en meldebok for uka som var. Det er enda uvisst om hun skal trene denne dagen – ingen planlagte unnskyldninger for det enda visst 😉 Klokka er ti på tolv og hun har vært våken siden klokken halv ni, men hun ligger enda i senga og har ikke stått opp for annet enn å spise smågodtrester og ta på seg linser. 

Skal sies at selvom det ikke er så mye trening, så setter jeg min vri på hvordan verden fungerer gjennom snapchatten min! Gøy om dere legger meg til der; martelli er brukernavnet 🙂

PS: Vil du følge sprekfisene videre?
instagram: sprekfisene 
og facebook: sprekfisene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *