Slappfis upd8

Jeg tenkte bare svinge innom bloggen og fortelle litt om me, myself, og min treningshverdag for tiden.

Sist uke hadde jeg 8 treningsøkter ila uka – dødsbra. Alt fra 15 km løping, til trx, til mølletimer, til yoga. Gjett hvor mange økter jeg har hatt denne uka da?

So far, ingen!

Det har vært fint vær, noe som egentlig er perfekt til forfriskende fjellturer eller lette joggeturer på kveldstid uten tusen lag med klær på seg. Meeeen, så var det den samvittigheten min da. Den fortalte meg ganske kjapt at jeg hadde vært så flink sist uke, at jeg fortjente å bare slappe av i sola denne uka. Forståelig det, eller?

13181075_10157003388800220_1357566811_n

Jeg bare chiller i treningsklærne denne uka heller. Apropo treningstoppen på dette bildet (eller trøya, som det vel egentlig heter), er det islandsk fotballdrakt!

Jeg skal nemmelig til Paris 22-24 juni for å se Island i EM! Norge er jo utav gamet, men flaks for meg at bestevenninnene mine er fra Island så jeg blir inkludert når det blir folkefest i Paris allikevel. Shit, som jeg gleder meg!

13183212_10157003388890220_307559629_n

Dette bildet er fra forrige ukes festligheter med Haugesundsbestisgjengen. Kvalitetstid med yndlingsjentene må såklart feires. Jeg trenger vel ikke si mer enn at vi oppretta en “prosecco-slukerene” gruppe på facebook etter lørdagskvelden for å oppdatere hverandre på hvem som shotta mest, og annet rølpenews dagen derpå. 27 år da vet dere, har enda ikke vurdert å begynne å lære hvor mye alkohol en tåler. Det kaaaaan tenkes at gamlemor i meg har vært fraværende på treningsfronten denne uken, delvis, fordi alkoholen vant kampen om kroppen i denne omgang. Det kan tenkes. Det er ikke umulig. Alkohol altså, ikke til å anbefales.

13233353_10157003388735220_598939725_n

Så var det dette løpet på søndag da. Vi har jo allerede skrevet et eget innlegg fra wings for life, men det får lov å bli nevnt igjen. Ene og alene fordi det er hovedgrunnen til at mine gode unnskyldninger, og gode samvittighet, har strekt seg utover hele uke 19. Jeg løp trossalt nesten 15 km mer enn jeg trodde jeg kom til å løpe den uka, lov med en uke fri da?

Neida. Håper jeg kommer meg i aktivitet i kveld!

Vi får krysse fingrene 😀

Over og ut.
– Cecilie


PS: Vil du følge sprekfisene videre?
snapchat: cecstorm / martelli
instagram: sprekfisene 
og facebook: sprekfisene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *