Sosial løpetur med energibombe

Av og til er det veldig allright å løpe alene. Enten la tankene løpe løpsk, løse verdensproblemer, fokusere hvor du skal sette den neste foten, legge en plan for fritiden resten av uka, tenke gjennom hvordan du skal disponere den neste lønningen, drømme deg bort til hva du skulle gjort om du vant mange millioner kroner, fundere på hvor den neste reisen skal gå, motivere deg til å faktisk vaske det j**** gulvet når du kommer hjem og pønske ut hva neste bursdagsbarn skal få i bursdagsgave.

Dette er noe av hva som plutselig suser gjennom hodet mitt når jeg løper. Om jeg følger opp det jeg kommer på der? Innimellom. I alle fall får det tiden til å gå, og så er dette ting jeg ikke tenker på så mye ellers i hverdagen. Jeg prøver nå også å være mer og mer tilstede i hverdagen. Jeg vet at jeg ofte er ganske fjern, men i det siste har jeg brukt mye mindre tid på mobilen, begynt å lese bok før jeg sovner og sjekker sosiale medier sjeldnere og sjeldnere. Så da skulle man kanskje tro at jeg skulle huske at jeg skulle ha kaffe før jobb med to venninner i dag, men det klarte jeg å glemme :p Tipper det var fordi jeg ikke sjekka kalenderen før jeg la meg i går (noe jeg egentlig alltid har pleid å gjøre – det må jeg ikke kutte ut med andre ord).

Men nå babler jeg meg helt bort! Poenget med innlegget var å få frem at innimellom alle disse løpeturene en tar alene (nå høres det ut som jeg løper sykt mye – ikke tro det), er det SÅ givende å variere dette med å løpe med venninner. Eller en du har møtt via Instagram. I går hadde jeg igjen løpetur sammen med PopUpDjStine eller @stinehar / popupdj.playblogg.no.

IMG_0674 (2)

Planen var å lolle rundt og fylle snapstoryene våre (stinita og martelli) med treningsglede, gjøre pulsklokkene våre fornøyde ved å nå målene våre og få tilbakelagt noen kilometer.

IMG_0629IMG_0687

Det vil jeg absolutt påstå at vi gjorde 😀 Det ble tilbakelagt 6 km, vi kjørte i gang Fornebu Games, Stine sprakk tightsen under knebøy på nye Elixia Fornebu, vi hilste på Helene Høimyr (@kunnskapsriktrening, som jeg ikke klarte å kjenne igjen, til tross for at jeg digger den dama), frøys oss ihjel på vei hjemover, kjøpte en smoothie og tok bussen tilbake til Oslo.

IMG_0671

Hullet da, som så litt mye verre ut hvis bildet var tatt rett bakfra

Takk for turen, Stine! Som vi snakket litt om i går; det er SÅ viktig å ha det gøy mens man trener! Kan ikke få gjenta megselv ofte nok på det. Liker du ikke løping (burde du prøve det litt til), er det helt sikkert en annen form for trening du kan like bedre for å få høyere puls. Ta med deg en venninne eller tre og finn på noe gøy! Håper dere har en fin onsdag, peepz! 🙂

Marte 🙂

F Ø L G S P R E K F I S E N E V I D E R E P Å:

instagram: sprekfisene
facebook: sprekfisene
snapchat: cecstorm/martelli

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *