Fra en sofagris til en annen: 5 serietips

Hele nyåret har starta med å bli best mulig kjent med min kjære sofa. Jeg kan telle på en hånd hvor mange treningsøkter jeg har hatt. At det er sant, er faktisk litt trist. Hamstringen nekter meg å trene ting man bruker beina til, og overkroppen har protestert mot å bli trent i 27 år – og det virker ikke som den er interessert i å lære å trene overkropp nå heller. Så da får jeg ligge i sofaen å se på serier da. Fordelen med det er jo at jeg har ørten gode serietips å slenge ut til dere!

 1. Making a murderer
  En serie som minner oss på hvilken syk-syk verden vi lever i. Provoserende serie, som jeg er sikker på at du får større øyne og mindre hår av å se på. Hver gang jeg ikke tror det er mulig å sjokkere meg mer, kommer det en ny episode med hårreisende uttalelser. Kan ses på: netflix.
  murderer
 2. Petter uteligger
  Alle har godt av å få innsikt i livet til de som bor på gata, eller tilbringer mye av dagene sine der. Et fantastisk prosjekt av Petter, det minste vi kan gi i retur er nå å se serien. Helst sitte igjen med et inntrykk som gjør at vi behandler hver og en på gata som mennesker. Kan ses på: tv2 sumo.
  maxresdefault
 3. Sherlock Holmes / Elementery
  Når jeg hadde sett ferdig elementery, måtte jeg kaste meg rett rundt for å se Sherlock Holmes også. Begge handler om Sherlock, med to forskjellige vinklinger. Må ses! Kan ses på: netflix.
  ELEMENTARY-banner
 4. White collar
  I denne serien har verdens desidert deiligeste mann hovedrollen. At han ikke liker jenter på privaten får være en annen sak (det er vel muligens-kanskje-ikke akkurat slik at jeg hadde hatt sjans uansett). Kan ses på: netflix.White-Collar1
 5. Broen
  Denne serien såg jeg ferdig for en stund tilbake siden. Hun som spiller Saga i serien, er nesten som en kvinnelig utgave av Sherlock Holmes (jeg tar kanskje litt hardt i). Men jeg elsker serier med sterke karakterer, god handling, og en dose humor. Denne har alt! Kan ses på: NRK.
  broen

God helg da dere! Hvis dere mot formodning har planer om å bytte ut svette treningssentere med svett sofa og serier og dere IKKE har sett seriene nevnt over her vet dere what to do. Altså, jeg mener det. Verdt det. Ikke at det ikke er verdt det å svette på treningssenter altså. Verdt det det også. PS: ingenting sponsa i dette innlegget her, om det skulle lurt seg med noen tvil om det.

– C


F Ø L G S P R E K F I S E N E V I D E R E P Å:

instagram: sprekfisene
facebook: sprekfisene
snapchat: cecstorm/martelli

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *