Hvem er Sprekfisene, egentlig? Del II

I forrige runde av “Hvem er sprekfisene, egentlig?” avslørte vi vårt forhold til blant annet McDonalds og telefonringing. Vi kjører på med flere funfacts, for å la dere komme enda lenger under huden på oss!

Cecilie:
På melding er jeg enten veldig masete, ELLER veldig kort. Det kommer an på hvor god tid jeg har til mobilen. Men somregel har jeg veldig god tid på mobilen.

Marte:
På melding er jeg som oftest ganske kort, men kommer alltid på at jeg må fylle ut med mer chitchat. Derfor blir det ikke veldig sjeldent type tre meldinger fra meg etter hverandre. Siste meldingen kan fort bare være å rette opp i at jeg brukte feil emoji på meldingen før 😛 Cecilie får høre om ca ALT som skjer i livet mitt via sms, så den meldingsloggen er jo omtrent en dagbok!

tekstingmedcec

(Marte løp ikke 10k i det regnværet, haha :p)

Cecilie:
På Tinder er jeg ganske singel for tiden. Dvs jeg finner meg selv skrivende til folk. Et prinsipp jeg var fast bestemt på å holde da det ble lasta ned. Ikke bare finner jeg meg skrivende til folk, men jeg finner meg til og med skrivende med folk jeg ble match med for ukesvis siden. Men sånn egentlig liker jeg ikke tinder. Selv om jeg skriver “halla!” (jepp, det er åpningsreplikken!) i ny å ne, kan det fort skje at jeg ikke følger så veldig opp når svaret kommer. Og det å få meg med på noe date, det er nok ikke den letteste oppgaven i verden. MEN. All honnør til de som prøver. Jeg er en sucker for kreative dater, så feel free to try. (Bra støtteannonse til meg selv much?!)

Marte:
På Tinder er jeg ikke så mye lenger. Jeg VAR SÅ ufan av Tinder når det kom, men nysgjerrigheten overtok etter at singelperioden hadde vart i noen måneder. Nå sitter jeg igjen med de kleineste og merkeligste datene blant de jeg kjenner, og har hørt megselv si ca fem ganger “Jeg skal ALDRI møte noen fra tinder igjen”. Så får vi se da. Underholdende er det i alle fall.

Cecilie:
På Facebook er jeg litt snokete av meg. Plutselig finner jeg meg selv på bildene til xen til søskenbarnet til nabodama til lillesøstera til en venninne av meg. Ja. Det skjer. Men. På samme måte som tinder – er jeg ganske lei av facebook. Så somregel skroller jeg bare en kjapp tur nedover newsfeeden, og overfører snokinga til min nye sosialemedierbestis – instagram – istedenfor. PRØVER mitt beste for å holde meg unda statusoppdateringer og bildespam fra min egen profil, med mindre jeg gjør noe jeg selv føler er superinteressant, og jeg føler ofte jeg gjør noe superinteressant, så plutselig spammer jeg visst litt allikevel. I blame it on the blog.

Marte:
På Facebook er jeg ganske “vanlig” tror jeg. Deler litt bloggete greier innimellom, poster litt bilder og liker litt i hytt og pine. Bruker det stort sett for å holde meg oppdatert med eventer og ting som angår bloggen, pluss chatting da. Syns Instagram er morsommere for bildedeling.

Cecilie:
På bursdager er jeg overivrig! Jeg ELSKER bursdager. Både min egen, men gjerne i enda større grad andre sin. Jeg er en sucker for å stille inn bursdagssangen på spotify kl 00.00 og marsjere falsksyngende inn på rommet til den det gjelder med fersk (butikkkjøpt) kake, ballonger, og en sånn halvveis gjennomtenkt kjappkjøpt bursdagsgave for anledningen. Jeg kan avsløre såpass at HVERT eneste år ønsker jeg meg surpriseparty til bursdagen min. Det skjer aldri da men. Kanskje når jeg blir 30 (hinthint).

Skjermbilde 2015-09-16 kl. 18.55.23

Marte:
På bursdager er jeg alltid sent ute med å handle gave og lage kort, som betyr at bursdagsbarnet enten får gaven i sølvpapir eller en pose fra meny med en tape rundt og “Gratulerer med dagen” skrevet med sprittusj på. Ellers er jeg veldig glad i bursdager, både min egen og andres! Da skal det såklart synges og kake med på jobb er obligatorisk.

Cecilie:
Om morgenen er jeg tidlig oppe alle dager jeg ikke trenger å være tidlig oppe – og på sekundet så sent oppe så det er mulig å være oppe (uten å komme for sent) de dagene jeg må stå tidlig opp. Våkner glatt av meg selv kl 08 i helgene – men må brekke opp øyelokkene med tang de morgene jeg skal være på jobb kl 07.

Marte:
Om morgenen er jeg en som slumrer aaaltfor lenge. Jeg er egentlig et A-menneske, som våkner grisetidlig i helgene også, men jeg er altfor glad i å ligge våken i senga og høre på radio eller surfe på mobilen. Derfor har jeg klokka på 06:00, når jeg egentlig ikke trenger å stå opp før 06:40. Jeg må ha på tre alarmer, fordi jeg er fæl med å skru av alarmene i søvne og da blir det ikke liv i meg før rundt ni.

Cecilie:
På tivoli er jeg i mitt rette element. Jeg er så barnslig som det går an å være som 26 åring tror jeg. Det kommer spesielt godt frem på tivoli. Når jeg var liten var jeg helt RÅ på spøkelseshusene og de snurrebassdingsene. Jeg tar somregel de skumleste dingsebumsene en gang, så føler jeg meg ferdig med det. Så finner jeg meg selv i sukkerspinnavdelingen. Så finner jeg meg selv (på vei mot luksusfellen) i vinne-stor-toblerone-sjokolade-avdelingen. Og når kortet er tomt – tusler jeg somregel hjem. Somregel.

Marte:
På tivoli er jeg som en apekatt på åtte år. Jeg elsker alt som har med fart og spenning å gjøre, så jeg hiver meg ut på alt som er. Sniker gjerne litt foran kidsa også. Jeg drar ikke på rundtreisende tivolier da, bare parkene som står der året rundt. Når jeg er ferdig med alle attraksjonene, og har tatt de gøyeste to eller tre ganger, er jeg lei og vil hjem med en gang. Så noen timer på tivoli pleier å holde i massevis 😀

tivolijentene

Visste det fantes bilder av oss når vi var i Tusenfryd i 2007, men vi var visst mer opptatt av å ta selfies på do med digitalkamera fra nittenpilogbue enn å ta fine bilder ute i sola, eller i nærheten av attraksjonene 🙂

Ha en fin onsdag da, dere! Det kommer en del tre med funfacts også 😉 Så anbefaler jeg dere å lese Marte sitt innlegg om løping 🙂

Instagram: @sprekfisene
Snapchat: cecstorm & martelli
Facebook: Sprekfisene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *