Vil DU være med på laget?

I juni var vi med på en konkurranse vi sent vil glemme. Vi meldte oss på, helt uten forventninger om at vi klarte å gjennomføre i det hele tatt. “Ingen utfordring er for stor” er jo mottoet vårt, så what the heck – vi måtte jo prøve.

Vi meldte oss på “the beast“, og har ikke angra et sekund siden! Med en gang påmeldingen til nytt løp åpna, var vi klare som egg til å melde oss på igjen. HER kan du lese litt om hva vi  tenkte når vi meldte oss på sist gang. Og HER kan du lese litt om hva vi tenkte etter løpet i år.

Ser det ikke kult ut?!?

I år var vi et team på to stk: beastfisene. Neste år tenkte vi å samle et større lag, og ta leserene med på reisen. Vi har allerede teama opp med Hilde Madsen bak bloggen “bedremeg“, og kjæresten hennes – men vi håper at også DU vil være med på laget?

Vi gleder oss i alle fall i HEL! Bli med da vel! Klarer vi det, så kan du også klare det. Så enkelt er det 😉 <3

For å melde deg på kan du bruke denne linken: http://www.thebeastocr.com

Ingen utfordring er for stor, eller hva? 😉

Følg oss gjerne på vår facebookside, eller vår instagram for flere sprekfisoppdateringer. For sprekfisene “behind the scenes” kan dere følge oss på våre snapchatkontoer: cecstorm/martelli 😀 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *