Hold fokus!

Dette må være den beste og sterkeste kampanjen jeg har sett. En kampanje som gir meg den støkken jeg trenger. Den er en viktig påminner, i et samfunn som – om vi liker det eller ikke – blir mer og mer mobilavhengig. Jeg kjenner meg veldig igjen, og regner ikke med jeg er alene om det.

TRYKK INNPÅ DENNE LINKEN FOR Å KOMME DIREKTE TIL KAMPANJEN

LINK
Skjermbilde 2015-06-25 kl. 22.21.06

Uoppmerksomhet, som bruk av mobil når du kjører, kan gi fatale følger. Jeg er ikke mye høg i hatten når jeg innrømmer at jeg har dradd frem mobilen et par ganger, for å ta en 10 sekunders video av meg selv på snapchat som passer seg godt på mystory. Vel, SÅ verdt det er det ikke. Jeg unnskylder kanskje meg selv med at jeg er en så helsikkens god kjører, “jeg har ikke reaksjonsevne til en 90åring liksom..”. Vel, fuck you Cecilie. Det er ikke bare meg selv jeg setter i fare, men også andre. Jeg hadde ikke klart å leve med meg selv om noe hadde skjedd. Er du en like mobilavhengig dust som meg, så sjekk mobilen før du starter motoren, eller vent med å sjekke facebook til du er fremme. Det er ikke SÅ viktig å se om drømmemannen har svart deg på melding med en gang. Svaret ligger der jo eventuelt fortsatt 10 minutter senere når du er fremme?

I filmen vil du oppleve hvor viktig det er å holde fokuset på veien når du kjører. Filmen er interaktiv, og vil gi deg noen overraskelser på veien. Bruk 2,5 minutter på filmen du også, og snakk med folk du er glad i om temaet. Det kan redde både ditt og andres liv.

Som blogger, og mobildust, føler jeg det er mitt ansvar å innrømme mine feil om å ha lekt litt med grensene mobilmessig i trafikken. Kampanjen var oppkvikkeren jeg trengte. DEL gjerne med dine venner og bekjente du også <3

C.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *