Vi ble The Beasts!

I forkant av løpet ble vi enige om at vi var superfornøyde med oss selv om vi kom i mål med livet (armbåndene) i behold. I mange av de 40 hindrene vi skulle gjennom kunne vi nemlig miste liv, og hvis vi mistet mer enn tre liv ville ikke tiden vår være offisielt gjeldende. Det kom ikke på tale, og vi stålsatte oss for at vi kunne bruke opptil to timer på løpet – sålenge vi hadde livet i behold. På vei ut til løpet fant vi ut at hansker sikkert er lurt, og vi følger opp Cecilie sitt råd om bruk av hagehansker. Grønne fingre har vi overhode ikke, men nå har jeg kjøpt mitt første utstyr for å kanskje få det. En gang i fremtiden.

FullSizeRender

Gira og klare før løpet

Jeg har ikke tid til å fortelle i detaljer om hvor fantastisk GØY dette løpet var. Herlighet, vi smilte fra øre til øre omtrent hele tiden (bortsett fra en liten episode når vi krøp i elven – det kommer vi tilbake til i et lenger innlegg). Stemningen, været, folkene, arrangørene og ikke minst deltakerne har gjort en kjempejobb for at dette ble en superdag! Ikkeminst så klarte vi å beholde livene våre! Marte kom i mål med tre tapte liv, mens Cecilie bare hadde gitt fra seg to. Vi var utrolig slitne, stolte og glade når vi traska over målstreken. Så glade at vi tok tak i sporty og kule Pippikraft som er en av arrangørene og satte henne på skuldrene våre.

FullSizeRender[2]

Vi vil gjerne fortelle mer om hvilke hindre vi møtte og hvordan vi på ekte Sprekfisvis kom oss gjennom (nesten) alle, men det kommer det et lenger innlegg om før du vet ordet av det 😉

Håper dere har hatt en fin lørdag!

PS: FØLG oss på instagram, Facebook eller snapchat (@cecstorm/@martelli) da vel <3

Marte og Cecilie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *