Hemmelighetsbonanza!

Hey, og god pinsehelg alle sammen!

I går la vi ut dette innlegget HER med ti halvheftige hemmeligheter om sprekfisene. Fem hemmeligheter røpte Marte om Cecilie, og tilsvarende motsatt. Hvem som fikk gjennomgå mest er vi noe usikre på, og vi er også noe usikre på om vi fikk gjennomgå spesielt i det hele tatt? Vi tar derfor ansvar, og slenger ut 5 funfacts om hverandre i dag også!! Går dere ikke lei av oss nå, gjør dere det aldri. Her kommer dagens vrøvl:

5135_200571525374_7934658_n

Vi starter med fem ting Cecilie ikke vil at folk skal vite om henne:

1. Cecilie + bæsj  = usant. Hun har en fortrengt teori om at jenter ikke bæsjer, og det er ikke få ganger hun faktisk sier den setningen høgt til folk “jamen, jenter bæsjer jo ikke?” Jo, de gjør det. Cecilie bare har en tendens til å heller selvpine seg selv i hel med hard mage i en uke, i bytte mot å alltid få lov å bæsje på sin egen do. Så da vet dere det.

2. Cecilie ser på paradise hotell. I år har hun en unnskyldning for å se iom en treningsinnstruktør hun kjenner er med på serien: Kevin Soleng Hansen. Så venner og bekjente av Cecilie lever farlig, ettersom hun helt sikkert ønsker å se serien også neste år – og mulig sender inn søknader for hver og en av dere bare for å ha en unnskyldning for å fortsette å se på yndlings-søppelserien sin.

3. Cecilie elsker brettspill. Og Cecilie gjør det som må til for å vinne. Må det jukses så må det jukses. Hun er med årene begynt å bli en rimelig rutinert jukser, så på samme måte som i forrige innlegg der jeg anbefalte folk å holde seg borte fra å spille med henne i det hele tatt – ja, så anbefaler jeg folk å la være å spille med henne. Ingenting er mer provoserende for henne enn folk som ikke bryr seg om de vinner eller taper, så om du først skal spille med henne så er det underholdningsverdi i å ikle deg en rolle uten konkurranseinnstinkt eventuelt.

4. Cecilie er lav. Nesten dverg. Neida, men i passet hennes står det 164 centimeter over havet. Jeg tipper hun hadde på seg Buffalosko den dagen de cm skulle måles.

5. Cecilie kjører som en gris. Hun er et stabeist, som har tankegang i trafikken som en 90år gammel dame “denne veien var ikke enveiskjørt før, så at det drives veiarbeid er bare tull, jeg kjører – slik jeg alltid har kjørt – dermed basta!” Galen i halen.

Så over til fem ting Marte helst ikke skulle ønske hadde sett dagens lys:

1. Ikke spør Marte om hva hun jobber med hvis du kun er ute etter smalltalk. Smalltalk blir da fort til langtvekkistan-talk og du får vite alle detaljer om alt fra datasystemer, til detaljene om disse datasystemene, og detaljene til detaljene til hvorfor disse datasystemene trenger disse detaljene. Hun elsker jobben sin da, det er en god ting. Men for oss vanlige dødelige, holder det gjerne å vite at hun arbeider med IT og er ansatt av forsvaret. Nå vet du det, så da slipper du å spør. Ingen årsak;-)

2. Marte kan lage sånn magedans creapygreier med magen sin. Spør henne om dette på fylla, og hun lar ikke en mulighet til å bli festens midtpunkt skli forbi.

3. Marte drikker mye. Om “elg” etterhvert sniker seg inn til å bli hennes mellomnavn hadde jeg på ingen måte blitt sjokkert. Det var dette her med festens midtpunkt da vet dere. Etter en shot og to er hun nesten ustoppelig. Har du et bord som kan knuse -> ikke inviter geledansmarty;-)

4. Marte baker faktisk ganske mye. Det er jo i å for seg en bra og konematerialete egenskap. Poenget er at Marte ca en dag i uka sender melding til meg: “NÅ har jeg bestemt meg for å være sunn, og bare spise usunt en dag i uka”. Det søte med hun er at hun er hundre prosent klar over at hun lurer seg selv når hun sier at “jeg bare baker og fryser de ned jeg.. ” – før jeg får en ny melding “Hahahaha, i kveld har jeg spist 8(!!) skoleboller<3”. Så ja, hun er i teorien bra konemateriale, det er bare det at hun spiser alt bakverket sitt opp selv med en gang etterpå. Somregel.

5. Marte endelig har fått mensen! For dere som gikk på ungdomsskolen har sikkert lenge lurt på dette, men nå er den altså ankommet. Puppene og lårene er på plass også, så sånnsett hadde dere gjerne deres mistanker, men nå slipper dere i alle fall å gå rundt å lure på det. Marte fikk mensen når hun var russ.

God pinsehelg da dere

17250_375265440219_1035065_n

Neste funfactsinnlegg er jeg ganske sikker på at vi blir nødt til å ha skryteinnlegg om oss selv i stedet for. Disse hemmelighetene vi har fjerta ut av oss de siste dagene er vel ikke de MEST positive egenskapene folk kan ha på seg kanskje? Men det er jo godt at noen endelig setter et ansikt på bæsj og mensen også? Nok vrøvl! Neste gang skal det skrytes! God lørdag:*

Hilsen: Blondiececi og Marte Elg Ellingsen Mensen Skrunes

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *