THE BEAST

I dag har vi meldt oss på noe kult (og beastete/skummelt!). Den 20. Juni arrangeres “the beast” hjemme på Karmøy. “Ingen utfordring er for stor” er mottoet vårt, så såklart skal vi være med på dette!!

Først kommer en liten forklaring på hva dette er, før vi slenger ut et intervju med oss der vi har svart på hvorfor i alle dager vi har valgt å bli med på dette her. Vi har vært fiser så lenge, at det er på tide å bli beast tenkte vi. Eller noe slikt. Neida, når vi har sjansen til å være både sonic, super mario og tarzan på en gang må vi såklart ta den! Barndomsdrømmen går endelig i oppfyllelse;-)

2161336

Hva er the beast?
The beast er et hinderløp som består av 6 våte og utfordrende kilometer fylt med masse hindringer designet for å teste din utholdenhet, styrke, konsentrasjon, balanse og ikke minst din mentale styrke. I the beast starter du med 3 liv. Dersom du ikke klarer et hinder mister du et liv. Hvis du bruker opp alle livene vil du fortsatt kunne fullføre og få en tid, men kun de som fullfører med liv til overs vil få en tid som er tellende i konkurransen.

8809486

For å se flere detaljer om hvilke hinder vi har planer om å klare kan dere gå inn på denne linken: http://www.thebeastocr.com/konsept.html

SPREKFISENE @ THE BEAST!

Hva i alle dager var det som fikk sprekfisene til å melde seg på The Beast?

Vi søker stadig nye utfordringer. Gjerne utfordringer som er LITT over vårt nivå. På denne måten får vi utfordret oss selv skikkelig, og gir et spark i ræva til treningsmotivasjonen som ofte ligger å later seg. På veien mot å kvitte oss med ”fisedelen” av sprekfisene har vi mange delmål – the beast blir et av disse. Kanskje vi skifter navn til beastfisene etter hvert?

Til alle som lurer på om sprekfisene vært med på noe lignende før? 

Vi har aldri deltatt på denne type hinderløyper! Aldri paldig. Vi har dog løpt 6 km, og vel så det tidligere. I April i fjor løp vi et helt helmaraton (noe som var et super hårete mål for snuppene som tidligere kun hadde løpt 21km), men det ble gjennomført. Av og til er ikke det viktigste å vinne, men å delta. The beast blir med andre ord en omstilling for løpeføttene våre, men vi er alltid positive til nye ting. Å teste om føttene våre gidder å bytte ut rettfrem-løping med klatring på vegger og balansering blir kult, vi gleder oss!

Hva er målet med løpet for dere middelmådige sprekfiser?

Målet er såklart å vinne! Neida, målet blir nok å ha det gøy underveis! Det å gi hverandre en high five i målområdet etter å ha gjennomført nok en utfordring vi føler er for stor for oss blir seier i seg selv, for vi skal såklart gjennomføre (uansett om vi minster 2 liv eller 20!). Vi kommer til å ha det mye moro med treningen frem mot løpet, og skal gjøre vårt beste for å bevise at de fiskebollene vi (i dag) eier av noen overarmer – kan klare å løfte bildekk de også (forhåpentligvis, tilslutt) !

Hvilket hinder tror sprekfisene at blir mest utfordrende?

Haha, er det lov å si ALLE? Ja, vi sier alle! Men nå er det Februar – når det nærmer seg Juni satser vi på å nærme oss å svare ”ingen”. Men om vi må nevne et kan vi kanskje trekke frem ”XL-vegg” som pittelitt skremmende da vi pr. i dag sliter bare med å klatre en eneste centimeter, og “balansere på slak line”, og “tarzan tau”, og “klatre opp stang”. Haha, nei, seriøst. Alle hindrene er nye for oss, så vi tror alle hindrene blir utfordrene – forhåpentligvis endrer det seg i forberedelsesmånedene.

Hvordan skal sprekfisene forberede seg frem mot løpet?

For sprekfisene er det veldig ofte stor forskjell på hvordan vi SIER at vi skal forberede, og hva vi faktisk klarer å gjennomføre. Vi satser på at å spise masse smågodt, balansere en mobil i ene hånden og fjernkontrollen i andre, og kanskje klatre litt i trær innimellom.

Når det nærmer seg bør vi nok oppsøke lekeplasser og få frem våre indre barn (det ser vi for oss at vi er gode på)! Variert trening er nok alfa omega, så vi får prøve å variere mellom å løfte føysedekket opp og ned, og å leke tarzan i klatrestativet! Vi elsker å trene ute, så våre indre barn jubler av glede allerede 😀

Sprekfisenes forventninger til løpet?

Vi forventer å se mange smilende mennesker som koser seg rundt løypa. Både deltagere, og de som avgjør om vi klarer hindrene eller ei. Og en haug av lokale supportere som har stilt opp i cheerleaderantrekk for anledningen såklart, vi må ikke glemme de!

Vi forventer at deltagere hjelper hverandre, både dersom noen sliter med en hindring, og om noen skader seg og trenger bistand. Vi forventer respekt, fra alle kanter. Vi forventer at noen kommer til å være bedre rustet for the beast enn oss, noe som gjør at vi bør øve på vikeplikt og sunn fornuft frem til dess.

Mest av alt forventer vi god stemning, og en haug med treningsglade mennesker som løper gjennom en godt markert løype (som såklart har gode instrukser på hvordan hindrene skal gjennomføres for nybegynnere som oss). For ikke å glemme at vi forventer jublende applaus og ville tilstander når vi kommer i mål som første mann (les: dame) uten å ha mistet et eneste liv på veien 😉

DETTE BLIR BRA!

For alle andre som også kjenner det kribler i bena etter å løpe som sonic, hoppe som super mario eller slenge seg som tarzan – eller om du bare vil være deg selv, og være med på morroa? – meld deg på her:

http://www.thebeastocr.com/paringmelding.html

2161336

Ses på “the beast” den 20/06/2015 da folkens! Kan en sprekfis klare det, kan også du!;-)

– Beastfisene

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *