Forbedring fryder

Hei og god tirsdagskveld!

I går droppa jeg rett og slett treninga til fordel for sofaen. Jeg hadde ingen avtale med megselv om å gjennomføre en treningsøkt, og da var det veldig lett å synke ned i sofaen og ignorere tankene om at “du burde løpe litt nå, Marte, bare en halvtime”. Nope. Nix. Nei. Rikka meg ikke av flekken etter at kroppen hadde funnet sofagropa. La heller en avtale om at jeg skulle løpe seks km hjem fra jobb i dag, samme løype som sist uke, bare med bedre tid. Selvfølgelig ble været bare surere og surere utover dagen, og det regna når klokka var arbeidsslutt. Likevel har man en avtale, så har man en avtale. Regn eller ei. Jeg skulle løpe ruta. Prakka på meg et smil, og fikk knipsa et bilde og ti av hvordan jeg hadde kledd meg før tur forøvrig helt perfekt i dagens værforhold som var duskregn og rundt 12 grader.

Så. En tur i duskregn kan enten være magisk, eller et rent helvete. I dag var det magisk. Jeg kosa meg, lot tankene fare og hadde lette bein. Følte jeg løp raskere enn vinden det gjorde jeg ikke og økte farten i oppoverbakkene. Bra, Marty :- Syns du duskregnløping kan være et helvete, tenk på noe positivt, sett på favorittlåta og tenk på hvor godt kroppen har av det. Ingen garanti for at det funker.

Løypa gikk altså fra Kolsås til Bekkestua. Dette tilsvarer 6 km, og jeg gjennomførte på 35:45 min. Min forrige tid på samme løype var 38:32 min. En forbedring på nesten tre min! Tipper det var på grunn av lørdagens intervalltrening – Så fornøyd med dagens innsats var jeg, at når jeg skull handle inn til pitapizzamiddag hadde jeg plutselig kjøpt meg plukk-og-mix nøtter i tillegg. Velger såklart de mest usunne derfra yoghurtnøtter og sjokoladenøtter hvorfor kan man egentlig velge sjokolade blant nøttene?. Marte, da.

Jeg har en avtale med megselv om å kjøre intervalltrening i morgen. Nåde meg om den brytes!

-ForbedringsMarty

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *