Utstyrsguide og løpetur

Hei dere!

Når det er stille på bloggen her, kan jeg sverge på at det ikke har forekommet noen treningsøkter for sprekfisene. Grunnen kan også være at mat og kosthold har vært heelt på bærtur eller sjokoladetur, og det blir nesten for ille å dele med dere. Jeg havner i begge de kategoriene de siste dagene.

Jeg har ikke hatt en eneste langkjøring over 14 km siden vi var i Roma tre uker siden, kun intervall og styrke etter det. Har i tillegg spist altfor mye boller fastelavn vet dere, snop sikker på at jeg er avhengig av e-stoffer, sjokolade ja, avhengig av det også og ostesmørbrød fordi jeg er for lat til å lage middag. Jeg er også dessverre ganske lei av løpingen, og det passer litt dårlig siden det i morgen er akkurat en måned til jeg skal løpe maraton. Det er like langt som fra Drammen til Oslo. DET er langt, det.

Menokei, nok syting, I DAG har jeg vært på løpetur! Jeg og Victoria venninne og roomie hadde en rolig økt på 9 km. Veldig deilig i dette duskregnet Oslo byr på – faktisk. Det var bedre å løpe i dag enn sist, og la tankene bare suse i hodet til Passenger på øret GLEDER meg til å se de på Norwegian Woods!

Jeg har lenge tenkt på å skrive litt mer detaljert om hvordan jeg kler meg når jeg løper i dette drittværet Oslo har. Jeg merker at utstyret har mer og mer å si når distansen blir lenger og lenger, og det trenger absolutt ikke koste en formue. Ifm utstyrsguide, passet det perfekt at ELIXIA også sendte oss en goodiebag som jeg mottok mandag denne uka 😀 Vi fikk både ELIXIA treningsbag, drikkeflaske, hengelås, treningssokker og håndkle. I tillegg fikk vi bose headset og reebok treningsjakke og mobilholder til armen gavekort på trening frem til maratondagen. Vi ble SÅ glade! Jeg er jo egentlig medlem på SATS, men digger løpesalen de på ELIXIA Bjørvika, siden det nesten aldri er noen folk der, og belysningen er veldig behagelig. Så da benytter jeg hver en anledning til å heller gå på ELIXIA. Takktakktakk til ELIXIA 😀

I dag duskregna det i Oslo, og jeg tipper rundt 5 grader. Planen var rolig løpeøkt. Til det været hadde jeg på meg:
– Superundertrøye
– Kari traa tskjorte
– Reebook treningsjakke fra ELIXIA som er vindtett og vannavstøtende
– Craft treningstights uten foring
– Refleksvest
– Pannebånd
– Mobilholder til armen

Dersom løpeturene er ment å være over 10 km, tar jeg i tillegg med meg rumpetaske til drikkeflaske og busskort, sånn for sikkerhetsskyld.

Håper dere har hatt en fin dag, søte dere :- Vi ER så glade for at dere følger med på bloggen vår, og håper dere vil heie oss frem den siste måneden også. Vi trenger det!

Neste treningsøkt for meg blir på fredag – skyt meg om det ikke kommer innlegg om det, og dere mistenker at jeg har ditcha. Please.

– Marty

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *