Nydelig løpetur på slapseføre

Hei dere!

Ja, dette har blitt litt av ei konkurranseuke for sprekfisene gitt. Jeg som overhode ikke har hatt konkurranseinnstinkt i meg tidligere, har jo gang på gang de siste mnd sett at det kommer snikende. Mon tro om det bare har vært unntaket som bekrefter regelen: jeg innser jo at jeg ikke eier konkurranseinnstinkt likevel.

I dag skulle jeg nemlig slå Cecilie sin tur på 25 km enten hastighet eller distanse. Det er endelig sol i Oslo, og ruta var nøye planlagt. Ville blitt 27 km Vulkan -gt opp til Maridalsvannet -gt rundt vannet -gt ned igjen til Vulkan. Det er sti stort sett heile veien, så dette skulle bli en fin tur :- Hadde ikke løpt mer enn 3-4 km før jeg plasserte begge beina nedi en stor slapsehaug og begge beina var klissvåte. Noen partier var så glatte at jeg måtte løpe lett på tå for å ikke tryne. Hata hele turen etter 5 km. Var da kald, sur, lei av snø og slaps, og syns ikke dette var verdt å skippe dag 1 av OL for i det HELE tatt. Sjekka derfor google maps og fant nærmeste busstopp turen ble tilsammen 7 km. Dette var overhode ingen nydelig tur.

Altså kan jeg oppsummere mine utfordringer slik:
10 km under 49 min 52 sek for å slå kollega: FAILED
Løpe over 25 km eller raskere enn Cec på 25 km: FAILED

Knallbra, Marty. Not. Men.. Jeg har faktisk trent FIRE ganger ganger denne uka hadde en kort intervall/styrkeøkt i går etter jobb også. Så det er bedre enn alle andre uker i 2014.

Jeg fortsetter lørdagen med å rydde og pakke litt, og i kveld er det bursdagsfeiring og hurramejrundt!

Ha en fin lørdag, dere :-

– Marte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *