Sprek og blid

Hei dere!

Hele tiden har jeg tenkt at etter nyttår, DA skal jeg begynne å spise sunt og trene litt mer strukturert.Vel, plutselig var “etter nyttår” kommet da, og vel så det. Så i går ble treningsbagen med på jobb, og løping hjem sto på tapetet. To mil Kolsås – Nedre Grünerløkka. Kollegaer tror det har klikka for meg når jeg surrer rundt i treningsklær i det de pakker sammen for å sette seg i bil eller buss for å farte hjemover. Tror kanskje det har klikka litt for meg jeg også. Dette hadde ALDRI skjedd for ett år siden. Men så sto jeg der da.


Tipper fotografen kom med en mobbekommentar i det poseringen skulle skje shit – burde faktisk øvd på posering før Vixen finaleslipp i morgen. Humøret var på topp, ingen tvil om det! Så da la jeg ut på tur da.

Bestemte meg for å løpe en litt annen vei enn jeg har gjort tidligere, og løp langs E6 nesten fra Lysaker og inn til sentrum. Den veien var laaaaang.. Når man ser sentrum langt bortistan, merker jeg at jeg må jobbe veldig med psyken. I tillegg begynte det å blåse, og jeg hadde tilbakelagt ca 12 km. Ergo var litt over halvveis, og hadde mest lyst til å bare kaste meg på neste buss. Veldig glad for at jeg klarte å holde ut! Det ble tilbakelagt nøyaktig 2 mil på 1 time og 58 min. Første gang jeg klarer å løpe to mil på under to timer, og jeg var storfornøyd og veldig stolt av megselv når jeg kom hjem :-


Etter at dusjen var tatt, hadde jeg MEGALITElyst til å lage middag. Var på tampen av å bestille pizza fra en eller annen sjappe i nærheten her. Heldigvis har jeg en litt mer fornuftig og ikke-så-lat roomie som foreslo salat istedet. Hun fikk overtalt meg til å lage salat til middag, hvis vi kjøpte litt smågodt i tillegg. Da gikk det plutselig greit å styre litt på kjøkkenet likevel –

Neste gang det blir langkjøring satser jeg på å løpe 25 km! Har aldri løpt lenger enn 21 km, så kanskje på tide at den grensa blir pusha snart.

I morgen får vi vite om vi er videre til finalen i Vixen Blogawards, og vi er SÅ spente!! Det hadde vært utrolig kult om vi hadde kommet videre til finalen for da får vi sikkert gå på rød løper ogslikt vet dere, og det er jo noe for sprekfisene –

– Marte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *