Maraton sa du?

Mens Marte er ute og løper mil etter mil har jeg på nyåret her imponert med, hold dere fast. En hel mil! Knallbra på 7 dager og 7 netter det? Neida, men grunnen til jeg har vært litt stille her i mitt offentlige palass er nok at jeg er en judas. Jeg har byttet ut løping med 2 x tabata, zumba og step styrke. Godt vet jeg selv at jeg verken skal danse til shakira, løpe trappeløp eller.. hva skal jeg oversette tabata med da? Jeg vet ikke. Men jeg skal ikke noe som ligner på tabata den 6 April heller. Løpe skal jeg. Hele syke 42 km. Tiden flyr, og datoen nærmer seg med stormskritt. Ikke mine stormskitt that is cheesy. Men jeg VET innerst inne at jeg må bytte ut den stramme rosa aerobictoppen med ullundertøy, softshell genser, handsker og vindtett og vanntett løpejakke. Tusen lag med klær passer tydligvis dårlig for meg som elsker å sprade rundt med minst mulig. Men må man så må man. I slutten av uken lover jeg å jaffal løpe dobbelt så mye som jeg har gjort i hele år tilsammens 😀 I go girl! Snart

Den gode nyheten er vel at jeg har klart EN UKE uten snop og sjokolade! Yey mey! Jeg er så flink og fornøyd 😀 Dagens middag på bildet over. Grønn julebrus bestående av spirulina pudder øker energinivå og renser kroppen litt, 2 bananer, og eplejuice. Nom nom. Etter noen timer i frysen er det blitt min nye favorittbrus. På ekte. Det har sikkert klikket for meg. Håper bare jeg begir meg ut på rett trening også snart. Only time will show

Ha ei fin uke alle i hop!
– Cecilie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *