Årets første treningsøkt

Hei dere!

Årets første treningsøkt lot faktisk vente på seg helt til 5. januar. Mange haster seg nok avgårde for å trene av seg julekiloene så snart kalenderen viser januar, jeg syns det var helt okå å spare på juleflesket som har samlet seg på magen frem til i går. De første dagene i det nye året har for det meste gått til å slappe av, rydde og ordne litt i det nye hjemmet, og være sosial med venner og venninner fra Oslo. Har også spist bøttevis med snop og junkfood allerede prøvd to av kebabsjappene rundt der jeg bor, frukt, grønnsaker og sunne middager.

Jeg DIGGER faktisk at snøen ikke har kommet og lagt seg i Oslo enda. Ja, det er koslig med snø, men den kan godt holde seg på fjellet, slik at jeg kan oppsøke den når jeg ønsker det. Jeg ønsker jo ikke å traske rundt i slaps og snø i sentrum, i tillegg er det fortsatt mulig å trene utendørs når snøen uteblir. Så plisplisplis, ikke kom helt enda, kjære snø!

Så, i går da, kom jeg meg på løpetur, siden jeg nesten har spist opp alt snopet som ble handlet før jul etter at jeg kom tilbake til Oslo fra juleferie. Trengte nok litt pushing, men det gjorde at løypa opp til Nydalen ble løpt atter en gang. At jeg aldri bli lei av å løpe der, skjønner jeg ikke. Hver gang jeg nærmer meg Nydalen drømmer jeg om å en gang bo i de nye, fine leilighetskompleksene som ligger langs løypa. Mulig det er det som motiverer meg : Hastigheten i går var noe bedre enn løpeturen før nyttår, det var gøy å se! Jeg MÅ bli flinkere til å pushe meg på tid og hastighet, er altfor glad i å løpe i komfortsona.


Her ser dere løpingen for i går til venstre og løpingen 30. desember til høyre. Gjennomsnittsfarten er 20 sek bedre enn sist, så da får målet være å ha en gjennomsnittsfart på under 5:30 neste gang :

Til uka har jeg planer om å gjennomføre nok en langkjøring, og få til en styrkeøkt urk….

Ønsker dere en fin og sprek uke, nå kan dere sette standarden for resten av året!

– Marte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *