Nyttårsforsett/-mål

Hei,

I dag er det andre januar, og en kan på nytt ta frem lista over forsettene som ble laget for akkurat ett år siden – for å heller prøve å gjennomføre de dette året. Nå har det seg sånn, at jeg tror egentlig ikke jeg hadde noen nyttårsforsetter i fjor. Så jeg lagte en ny liste for året 2014 – tilpasset året 2014 noen litt mer seriøse enn andre, de to første punktene på lista er for eksempel superseriøse. Er sikker på at lista burde vært enda lenger, og bare nå mens jeg sitter å skriver innlegget kom jeg på at jeg absolutt burde hatt som mål å fått ned prisen per treningsøkt på SATS. Tror faktisk jeg er så sjelden på SATS at de gangene jeg er der, koster det meg 160 kr. KNALLBRA, Marty. Næt. Kjipt jeg ikke kom på det før etter at lista var laget, nå er det liksom for sent å gjøre noe med det –

Nyttårsfeiringen min ble forøvrig litt roligere enn hvordan Cecilie beskriver sin feiring. Denne frøkna var nemlig litt partypooper og i seng rundt klokka ett. Til gjengjeld ble jo dagen i går tipptopp, og hangover-fri. Koste meg VELDIG på nyttårskvelden, og da sier jeg bare at ett bilde sier mer enn tusen ord:


Har dere laget noen nyttårsforsetter?

– Marte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *