Happy new year

Godt nyttår alle sammen. For min del feires det så langt ned i hodeputen jeg klarer å komme. Jeg ER så fyllesyk. Det er ingen tvil om at jeg er ALTFOR gammel til nyttårsrølp og nyttårsfeiring. For å gjøre en lang natt kort, kan jeg fortelle så mye som at jeg begynte allerede utslitt etter å ha kjørt direkte etter jobb fra bergen-haugesund kl 19.30. Kjørte hardt, uten stil i 12 timer og sloknet på sofaen til verten kl 07.30. Galskap. Våknet opp skjelvende, og fortsatt altfor beruset i 11tiden og ruslet meg avgårde ca 1 km i noen utslitte guttesko jeg stjal for anledningen. Til alle som såg hun i svart lang kjole, som prøvde og gjemme seg langt nedi det digre grået sjerfet sitt uten å lykkes med det kan jeg bare bekrefte med en gang til dere at det var meg. Og nei, det var ikke walk of shame, tenk. Det ble uansett dagens trim, og for min del varte den turen ALT forlenge. For å gjøre det hele mye bedre, serverte bestemor… hold dere fast. Tørrfisk!! til middag. Null sympati for frøken bakfull med andre ord. Når jeg om noen timer blir i kjørbar form igjen skal jeg rett på mc donnalds. Den eneste gode nyheten so far til dere som fortsatt tror jeg har håp, er at jeg ikke har spist snop i år enda. Kjempebra! Bare 364 dager igjen til gjensynet med sjokoladen min. Okei, nå må jeg takke for meg og stupe tilbake under dynen her. Ønsker uansett dere alle et fantastisk 2014, gjør det beste utav det

– Cecilie

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *